reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
a źle napisałam 2 latka i 3 miesiące córeczkę. W brzuszku drugie. Jedno niestety poroniłam właśnie w okolicach 10 tygodnia i strasznie się teraz stresuje żeby wszystko było dobrze.

Ja mam corkę ktora 1 lutego skonczy 2 lata i przechdzi w tym momencie bunt. Mam nadzieję ze do sierpnia jej przejdzie:)
Karolkaga znam ten stan kazde uklucie doprowadza mnie do szalu zaczynam myslec ze to juz koniec. W ciązy z corka bylo super tak beztrosko, druga byla cięzka objawowo ale stres zerowy a teraz strach towarzyszy mi kazdego dnia

witam nowe ciężarówki :-) :):wink:

słodka owsianka - ja noszę trzeciego maluszka. dwóch rozbujników mam już w domu.

Heromina - o wow, jakie terminy.... :confused2:

Basia7777 - współczuję.. ale u mnie podobnie...

Ja dziś byłam na pierwszej wizycie. Lekarz bardzo miły, nie ma w gabinecie aparatu usg (bo to na nfz), a ma taka zasadę, że musi potwierdzić ciążę usg, więc zapisał mnie na poniedizałek na usg I na kolejny piątek do siebie na wizytę. na razie zbadał mnie tylko I zlecił podstawową morfologię I mocz, a za tydzień da mi kolejne badania jak wrócę z usg.

A myślałam że to tylko ja jestem przewrażliwiona na punkcie swojego stanu. Zazdroszcze tym zaskoczonym:errr: ja raczej mam problem z uwierzeniem że to jest na prawdę:-) :)

Ja mam prawie 7 letnia córeczkę :) i aniołka który czówa nad naszą rodziną wiec to jest moja 3 ciąża

A ja zadnej ciąży nie planowalam ale sie bardzo cieszę ze będę znowu mamą

reklama
Do góry