reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
a źle napisałam 2 latka i 3 miesiące córeczkę. W brzuszku drugie. Jedno niestety poroniłam właśnie w okolicach 10 tygodnia i strasznie się teraz stresuje żeby wszystko było dobrze.

Ja mam corkę ktora 1 lutego skonczy 2 lata i przechdzi w tym momencie bunt. Mam nadzieję ze do sierpnia jej przejdzie:)
Karolkaga znam ten stan kazde uklucie doprowadza mnie do szalu zaczynam myslec ze to juz koniec. W ciązy z corka bylo super tak beztrosko, druga byla cięzka objawowo ale stres zerowy a teraz strach towarzyszy mi kazdego dnia

witam nowe ciężarówki :-) :):wink:

słodka owsianka - ja noszę trzeciego maluszka. dwóch rozbujników mam już w domu.

Heromina - o wow, jakie terminy.... :confused2:

Basia7777 - współczuję.. ale u mnie podobnie...

Ja dziś byłam na pierwszej wizycie. Lekarz bardzo miły, nie ma w gabinecie aparatu usg (bo to na nfz), a ma taka zasadę, że musi potwierdzić ciążę usg, więc zapisał mnie na poniedizałek na usg I na kolejny piątek do siebie na wizytę. na razie zbadał mnie tylko I zlecił podstawową morfologię I mocz, a za tydzień da mi kolejne badania jak wrócę z usg.

A myślałam że to tylko ja jestem przewrażliwiona na punkcie swojego stanu. Zazdroszcze tym zaskoczonym:errr: ja raczej mam problem z uwierzeniem że to jest na prawdę:-) :)

Ja mam prawie 7 letnia córeczkę :) i aniołka który czówa nad naszą rodziną wiec to jest moja 3 ciąża

A ja zadnej ciąży nie planowalam ale sie bardzo cieszę ze będę znowu mamą

reklama
Do góry