reklama
Fimka
Fanka BB :)
Mika - Rozumiem, a już wyszłaś ze szpitala?
Bierzesz dalej progesteron?
Ciężko mi powiedzieć czy to z torbieli
A lekarze nic nie powiedzieli na IP?
Bierzesz dalej progesteron?
Ciężko mi powiedzieć czy to z torbieli
A lekarze nic nie powiedzieli na IP?
aniab38
Witam dziewczynki
Ja pracuję no i myślę że będę pracować jeszcze trochę
W pracy na tę chwilę jestem niezastąpiona więc jak moja szefowa się dowie o ciąży
to będzie dla niej szok i panika zapewne ... zwłaszcza że z mojej strony ciąża to jest ostatnia rzecz jakiej by się spodziewała hihi
Pracuję notabene w sklepie dziecięcym jako sprzedawca internetowy noo
wizytę ustaliłam na 21 stycznia i już się nie umiem doczekać , mam nadzieję że zrobi doktor usg i bicie serduszka
usłyszę bo na tej pierwszej wizycie to wszystko tak chaotycznie przebiegało bo byłam w szoku i w ogóle noo
Witam nowe mamusie :*
Ja pracuję no i myślę że będę pracować jeszcze trochę
W pracy na tę chwilę jestem niezastąpiona więc jak moja szefowa się dowie o ciąży
to będzie dla niej szok i panika zapewne ... zwłaszcza że z mojej strony ciąża to jest ostatnia rzecz jakiej by się spodziewała hihi
Pracuję notabene w sklepie dziecięcym jako sprzedawca internetowy noo
wizytę ustaliłam na 21 stycznia i już się nie umiem doczekać , mam nadzieję że zrobi doktor usg i bicie serduszka
usłyszę bo na tej pierwszej wizycie to wszystko tak chaotycznie przebiegało bo byłam w szoku i w ogóle noo
Witam nowe mamusie :*
Mika06
fimka - dziś chyba juz mnie wypuszczą do domu i wygląda na to że dopadły mnie poranne mdłości to już chyba wiadomo ze ciąża jest silna z rana nic nie zaplamiłam, zobaczymy jak będzie dalej. Może ten krwiak juz się wyłuszczył.
lekarze są dziwni. Powiedziałam im ze wymiotuje po luteinie pod język, to mi tylko nospe teraz dali....nospe to ja mogę sobie w domu lykac....
lekarze są dziwni. Powiedziałam im ze wymiotuje po luteinie pod język, to mi tylko nospe teraz dali....nospe to ja mogę sobie w domu lykac....
Karolkaga
Zaciekawiona BB
dzień dobry dziewczyny.
Fajnie, że wszystkie mamy podobne problemy człowiekowi raźniej. A jak z waszymi wizytami w lazience czy już częstsze są?
Ja biore luteine ale dopochwowo dwa razy dziennie po 100mg.
a macie tak ze każda wizyta u lekarza to u Was mega przezycie ? Ja w dzień wizyty nie moge sie na niczym skupic tylko mysle o wizycie.
Fajnie, że wszystkie mamy podobne problemy człowiekowi raźniej. A jak z waszymi wizytami w lazience czy już częstsze są?
a macie tak ze każda wizyta u lekarza to u Was mega przezycie ? Ja w dzień wizyty nie moge sie na niczym skupic tylko mysle o wizycie.
niunia102
Hej dziewczyny ja dzis w pracy ale tak mi sie noe chce ze szok najchetniej poszla bym spac
Mika teraz bedziebjuz tylko lepiej
Nie wiecie kochane co sie dzieje z jolcia_ dawno jej nie bylo
Milego dnia dla wszystkich
aneta_ck
dzień dobry dziewczyny.
Oj te wizyty w toalecie wykanczaja mnie noc przespac nie moge.
Ja nie tylko dzien przed wizyta czyw dzien wizyty ale juz tydzien przed chora jestem.
aneta_ck
Hej dziewczyny ja dzis w pracy ale tak mi sie noe chce ze szok najchetniej poszla bym spac
Chyba ok. Wydaje mi sie ze na lipcowkach pisze. Ale az tak sie nie wczytuje
reklama
pisalam do niej to odpisala mi ze bylo slabo ale juz jest dobrze !!!!!!!!!!! i ze dziekuje za troske. nic wiecej nie napisalaHej dziewczyny ja dzis w pracy ale tak mi sie noe chce ze szok najchetniej poszla bym spac
super tylko odpoczywaj w domu duzodzis do domku na usg wszystko ok, krwiaczek troche mniejszy i nie plamie na razie
podziwiam wszystkie co dają rade iść do pracy! Ja to bym sie wykonczyla psychicznie i fizycznie
a ja ide mala do szkoly odprowadzic i na badania jade- zrobic to igm i awidnosc toxo i zrobie jeszce cyto igm dla pewnosci. dobzre ze na czczo nie tzreba byc