reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nadrobić was po całym dniu to trzeba troszkę posiedzieć :)
Mika będzie dobrze jesteś pod opieką lekarzy więc głowa do góry :)
Witam, kolejne sierpniowe mamy :)
Widzę, że sporo tu dziewczyn po stracie...mam nadzieję, że te w których teraz jesteśmy będą tak nudne jak żadne inne :)))
Mój lekarz jest świetnym specjalistą, ale aparycja pozostawia wiele do życzenia, taki troszkę naburmuszony nie uśmiechnie się...mimo wszystko ufam mu i niejako oddaję w jego ręce życie swojego dziecka.
Jeśli chodzi o poród będę chciała sn, córkę rodziłam cc przez ułożenie pośladkowe ale gdy pojechałam na izbę byłam już w połowie porodu, potem musiałam urodzić aniołka z którym lekarz zapowiadał mi cc bo miała być różnica dwóch lat między dziećmi.
Skoro mówicie o roku przestępnym miałam termin porodu właśnie na 28 luty:) Z jednego usg wyszło mi nawet 29 luty i wszyscy mi współczuli :)))

reklama
ania b- super że córka dobrze zareagowała! ciesze się!

mika będzie teraz coraz lepiej dużo się oszczędzaj!

fimka będę czytać- a ciasto bounty wygląda cudnie!

dziś u mnie w mieście spadł śnieg- dzieci na sankach się wyszalały

co do ciąży: wie babcia moja, przyjaciółki z forum, kilku znajomych- reszta sie dowie jak na wiosnę kurtkę ściągnę ahahahahah

Fimka-podrzuc link do bloga bo cofam sie i cofam i znaleźć nie moge....ja tez bloguje ale od niedawna a ostatnio ti kiepsko mi idzie

reklama
Do góry