reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Fimka o matko cudowne zdj i przepisy mega. Ja uwielbiam ciasta i desery, wiec bede korzystac :)

Karolkaga witaj :) Ja mam ciaze z zaskoczenia, nie planowana, wiec do momentu zrobienia testu nie zwracalam uwagi, poza tym, ze bolaly mnie cyce, ale przed okresem tez bola. Dopiero jak do glowki dotarlo, ze mam lokatora to nagle sennosc mnie dopadla, jakies dziwne napady mega glodu, bole w podbrzuszu i dziwny posmak w ustach. Wszystko ustalo z wyjatkiem posmaku w ustach, ktory pojawia sie i znika najczesniej pod wieczor.

Wczoraj wieczorem zaczęła krwawić pojechałam odrazu na IP lekarz mnie zbadał i niestety stwierdził brak akcji serduszka ogromny żal i rozpacz jak by pękło mi serce. Jakaś część mnie umarła. Dziękuje wam za wszystko i życzę wam wszystkiego dobrego, szczęśliwych rozwiązań.

Wczoraj wieczorem zaczęła krwawić pojechałam odrazu na IP lekarz mnie zbadał i niestety stwierdził brak akcji serduszka ogromny żal i rozpacz jak by pękło mi serce. Jakaś część mnie umarła. Dziękuje wam za wszystko i życzę wam wszystkiego dobrego, szczęśliwych rozwiązań.

Słowa tu nie pomogą -jestesmy z Tobą i tulimy

Ewelinia wiem co czyjesz bo sama przez to przeszlam pezy ostatniej ciąży. Słowa kiepskie sa w tej sytuacji ale bardzo bardzo mi przykro.

reklama
Do góry