reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Nadrobić was po całym dniu to trzeba troszkę posiedzieć :)
Mika będzie dobrze jesteś pod opieką lekarzy więc głowa do góry :)
Witam, kolejne sierpniowe mamy :)
Widzę, że sporo tu dziewczyn po stracie...mam nadzieję, że te w których teraz jesteśmy będą tak nudne jak żadne inne :)))
Mój lekarz jest świetnym specjalistą, ale aparycja pozostawia wiele do życzenia, taki troszkę naburmuszony nie uśmiechnie się...mimo wszystko ufam mu i niejako oddaję w jego ręce życie swojego dziecka.
Jeśli chodzi o poród będę chciała sn, córkę rodziłam cc przez ułożenie pośladkowe ale gdy pojechałam na izbę byłam już w połowie porodu, potem musiałam urodzić aniołka z którym lekarz zapowiadał mi cc bo miała być różnica dwóch lat między dziećmi.
Skoro mówicie o roku przestępnym miałam termin porodu właśnie na 28 luty:) Z jednego usg wyszło mi nawet 29 luty i wszyscy mi współczuli :)))

reklama
ania b- super że córka dobrze zareagowała! ciesze się!

mika będzie teraz coraz lepiej dużo się oszczędzaj!

fimka będę czytać- a ciasto bounty wygląda cudnie!

dziś u mnie w mieście spadł śnieg- dzieci na sankach się wyszalały

co do ciąży: wie babcia moja, przyjaciółki z forum, kilku znajomych- reszta sie dowie jak na wiosnę kurtkę ściągnę ahahahahah

Fimka-podrzuc link do bloga bo cofam sie i cofam i znaleźć nie moge....ja tez bloguje ale od niedawna a ostatnio ti kiepsko mi idzie

reklama
Do góry