reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hej Ja dzisiaj po wizycie. Seuszko jest dzdzia ma 1.6 cm. Jednak wyniki moczu mam złe i dostałam antybiotyk Duomox :( znowu historia się powtarza :(

7u22vfxm1wrej70j.png

Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić
wiele kobiet tak ma- on sie wchlania albo ewakuuje. odpoczywaj i dbaj o siebie a bedzie dobrze

Witam Wszystkie Mamy
Mam nadzieje ze pozwolicie dołączyć :-)
Troszkę was podczytywałam i chciałbym być częścią tak miłego towarzystwa
witamy :)

Tuptup witaj:)
Ankaka nie martw sie na pewno bedzie dobrze. Ja tez sie zamartwiam że mam toksoplazmoze i bede brala antybiotyk albo o to czy z dzidzia wzzystko ok albo o badania prenatalne ale tlumacze sobie ze wszystko bedzie git i jakos daje rade.

Agab piękne zdjecie :) gratuluje :)
Oby do poniedzialku wytrzymac bo mam wizytę i do środy bo mam wreszcie diabetologa i obciazenie glukoza. Strasznie ciekawa jestem jak z ta moja cukrzycą. W poprzedniej ciazy już mialam insuline od 10 tyg.

reklama
Przepraszam dziewczyny ze znow mnie mało ale musialam popracowac na d blogiem,zmiana logo itp.
U mnie mdlosci brak ale piersi bola mnie tak ze nie moge oddychać,z każdym wdechem czuję jak mi sutki odpadaja(sorry za szczegółowy opis) brak kawy tez robi swoje i cisnienie mam niskie wiec glowa boli okropnie :/

Do góry