reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tamtusia-ale mialam od pozatku az do zeszłego tygodnia,w święta jeszcze sie meczylam
Plecy ok bo nic nie robie,S. W domu a maly właśnie zasnął wiec luz ;)

reklama
Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić

Aga nic się nie martw. Ja mam 2 krwiaki.
W pierwszej ciąży miałam też, 1 dużego.
I rósł do jakiegoś momentu.
Te dwa, co mam teraz, nie rosną.
Lekarz powiedział, że mam się nie martwić.
Mam doświadczenie z pierwszej ciąży, więc się nie denerwuję :)
Ty też się nie martw!! :)

Ja również jestem po wizycie.
Moja ameba ma 2,1mm :)
Serduszko pięknie bije.
Następna wizyta za 4 tyg., ale wtedy bez usg.
Termin: 30.08., a nie 29.08, bo mamy rok przestępny :)

Na mdłości nic się nie poradzi, trzeba przeczekać do ok. 14 tc.
No to czekam aż miną.

Wasze kruszynki piękne! :)

Ostatnia edycja:
Tamtusia-ale mialam od pozatku az do zeszłego tygodnia,w święta jeszcze sie meczylam
Plecy ok bo nic nie robie,S. W domu a maly właśnie zasnął wiec luz ;)

Tak wiem, miałam napisać dobrze, że JUŻ nie masz mdłości :)

Fimka super, że wizyta udana :)!

ankaka antybiotyk na pewno pomoże, trzymam kciuki, ale prawdą jest, że ciąża to czas niepokoju, co chwilę coś ... będzie dobrze :)

cześć sierpnióweczki

piszecie o mdłościach
z córką i synem wymiotowałam- teraz znów powtórka z rozrywki.... nie ma zasady

wizytę mam za tydzień, to podejrzę mieszkańca

mdłości mnie tak męczą z rana, zjem czy nie zjem- ląduję w kibelku, męka próbowałam wszystkiego od ssania imbiru, po herbatki przeciwymiotne- kicha, jednym słowem
z córką pół roku wymiotowałam
z synem 3 miechy

witam nową mamusię- rozgość się! ja też ledwo co tu zawitałam, ale miło jest :)

reklama
dziewczyny doradźcie bo chyba oszaleje ;( u was powiekszyly wie juz sutki i ich obwódki? Bo mi i mężowi wydawalo sie ze mam większe, a od dwóch dni jakby troche mniejsze...boje się ze coś jest nie tak :(

Do góry