reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Tamtusia-ale mialam od pozatku az do zeszłego tygodnia,w święta jeszcze sie meczylam
Plecy ok bo nic nie robie,S. W domu a maly właśnie zasnął wiec luz ;)

reklama
Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić

Aga nic się nie martw. Ja mam 2 krwiaki.
W pierwszej ciąży miałam też, 1 dużego.
I rósł do jakiegoś momentu.
Te dwa, co mam teraz, nie rosną.
Lekarz powiedział, że mam się nie martwić.
Mam doświadczenie z pierwszej ciąży, więc się nie denerwuję :)
Ty też się nie martw!! :)

Ja również jestem po wizycie.
Moja ameba ma 2,1mm :)
Serduszko pięknie bije.
Następna wizyta za 4 tyg., ale wtedy bez usg.
Termin: 30.08., a nie 29.08, bo mamy rok przestępny :)

Na mdłości nic się nie poradzi, trzeba przeczekać do ok. 14 tc.
No to czekam aż miną.

Wasze kruszynki piękne! :)

Ostatnia edycja:
Tamtusia-ale mialam od pozatku az do zeszłego tygodnia,w święta jeszcze sie meczylam
Plecy ok bo nic nie robie,S. W domu a maly właśnie zasnął wiec luz ;)

Tak wiem, miałam napisać dobrze, że JUŻ nie masz mdłości :)

Fimka super, że wizyta udana :)!

ankaka antybiotyk na pewno pomoże, trzymam kciuki, ale prawdą jest, że ciąża to czas niepokoju, co chwilę coś ... będzie dobrze :)

cześć sierpnióweczki

piszecie o mdłościach
z córką i synem wymiotowałam- teraz znów powtórka z rozrywki.... nie ma zasady

wizytę mam za tydzień, to podejrzę mieszkańca

mdłości mnie tak męczą z rana, zjem czy nie zjem- ląduję w kibelku, męka próbowałam wszystkiego od ssania imbiru, po herbatki przeciwymiotne- kicha, jednym słowem
z córką pół roku wymiotowałam
z synem 3 miechy

witam nową mamusię- rozgość się! ja też ledwo co tu zawitałam, ale miło jest :)

reklama
dziewczyny doradźcie bo chyba oszaleje ;( u was powiekszyly wie juz sutki i ich obwódki? Bo mi i mężowi wydawalo sie ze mam większe, a od dwóch dni jakby troche mniejsze...boje się ze coś jest nie tak :(

Do góry