reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hej Ja dzisiaj po wizycie. Seuszko jest dzdzia ma 1.6 cm. Jednak wyniki moczu mam złe i dostałam antybiotyk Duomox :( znowu historia się powtarza :(

7u22vfxm1wrej70j.png

Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić
wiele kobiet tak ma- on sie wchlania albo ewakuuje. odpoczywaj i dbaj o siebie a bedzie dobrze

Witam Wszystkie Mamy
Mam nadzieje ze pozwolicie dołączyć :-)
Troszkę was podczytywałam i chciałbym być częścią tak miłego towarzystwa
witamy :)

Tuptup witaj:)
Ankaka nie martw sie na pewno bedzie dobrze. Ja tez sie zamartwiam że mam toksoplazmoze i bede brala antybiotyk albo o to czy z dzidzia wzzystko ok albo o badania prenatalne ale tlumacze sobie ze wszystko bedzie git i jakos daje rade.

Agab piękne zdjecie :) gratuluje :)
Oby do poniedzialku wytrzymac bo mam wizytę i do środy bo mam wreszcie diabetologa i obciazenie glukoza. Strasznie ciekawa jestem jak z ta moja cukrzycą. W poprzedniej ciazy już mialam insuline od 10 tyg.

reklama
Przepraszam dziewczyny ze znow mnie mało ale musialam popracowac na d blogiem,zmiana logo itp.
U mnie mdlosci brak ale piersi bola mnie tak ze nie moge oddychać,z każdym wdechem czuję jak mi sutki odpadaja(sorry za szczegółowy opis) brak kawy tez robi swoje i cisnienie mam niskie wiec glowa boli okropnie :/

Do góry