reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

happymama - biedna :(
A mdłości miałaś w ciąży z synkami czy z córeczkami?
Czy nie ma reguły?

Ja dzisiaj też nogi jak z waty od rana, słabo mi.
Ciężko mi było przygotować śniadanie Tomkowi, nie mówiąc już o sobie :/

Jak tu się wziąć do kupy?! PRZECIEŻ MUSZĘ!

reklama
Fimka - z wymiotami nie ma reguły, mówi sie ze jak dziewczynka to nie ma wymiotów a jak jak byłam w ciąży z dziewczynką to wymiotowałam codziennie i wymioty nie minęły po 1 trymestrze.

jak odczuwałyście pierwsze mdłości?
bo od rana ciężko mi na żołądku i jakbym miała coś w gardle :(

Fimka - z wymiotami nie ma reguły, mówi sie ze jak dziewczynka to nie ma wymiotów a jak jak byłam w ciąży z dziewczynką to wymiotowałam codziennie i wymioty nie minęły po 1 trymestrze.

jak odczuwałyście pierwsze mdłości?
bo od rana ciężko mi na żołądku i jakbym miała coś w gardle :(

Ja z synem nie miałam nic, czułam się świetnie.
A teraz totalne osłabienie i niechęć do wszystkiego.
Mdłości mam od 6 dni, ja mam po zjedzeniu czegokolwiek.
A zanim zjem to jest mi słabo i mam nogi jak z waty.
Więc jem, wchodzi mi tylko chleb z serkiem i kabanosy.
Później mam wrażenie, że pokarm podnosi mi się w przełyku i tak zostaje.
Totalny dyskomfort.

Ja mdlosci i wymioty mialam w kazdej ciazy bez wzgledu na plec. W drugiej bylo najgorzej bo organizm nie przyjmowal wogole pokarmu nawet po lyku wody wymiotowalam.

Haha to mnie los oszczedzil bo w zadnej ciazy nie mialam mdłości tezaz mnie przez 2 dni mdlilo ale nie wiem od czego :) za to przy kazdej ciąży mam mega zgage :) i ciekawa jestem czy tak jak zawsze będą mnie braly skurcze łydek pod koniec ciaży :) a co do (.Y.) to w poprzednich ciążach mnie tak bolały że nie szło ich dotknąć a teraz mąż sie cieszy bo juz o 1,5 rozmiaru wieksze i nie bolą ;)

Ostatnia edycja:
Moje 9 mm szczęścia

Załączniki

• 1452009564696.jpg
    1452009564696.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 54
Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić

reklama
Witam Wszystkie Mamy
Mam nadzieje ze pozwolicie dołączyć :-)
Troszkę was podczytywałam i chciałbym być częścią tak miłego towarzystwa

Do góry