reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
happymum20 dobrze, że nie masz mdłości, ja z reguły nie mam,choć czasem za dużo zjem, tak jak dziś na obiad i już mi mega nie dobrze :( a jak plecy, dajesz radę?

ankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...

o wczorajszej wizycie napisałam w wątku wizytowym i myślę, żeby dobrze było jak tam byśmy pisałay o wizytach, bo tu na ogólnym tyle informacji, że może coś umknąć

witam nową mamusię!

dziś nad ranem o 5 miałam takie wodniste upławy, że masakra,całe majtki mokre i plama na prześcieradle, bezwonne, i pzrezroczyste, podejrzewam, że to przez wczorajsze badanie. Miała z Was któraś takie coś?

happymum20 dobrze, że nie masz mdłości, ja z reguły nie mam,choć czasem za dużo zjem, tak jak dziś na obiad i już mi mega nie dobrze :( a jak plecy, dajesz radę?

ankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...

o wczorajszej wizycie napisałam w wątku wizytowym i myślę, żeby dobrze było jak tam byśmy pisałay o wizytach, bo tu na ogólnym tyle informacji, że może coś umknąć

witam nową mamusię!

dziś nad ranem o 5 miałam takie wodniste upławy, że masakra,całe majtki mokre i plama na prześcieradle, bezwonne, i pzrezroczyste, podejrzewam, że to przez wczorajsze badanie. Miała z Was któraś takie coś?

Ja zawsze po usg dopochwowym tak mam ;)

aneta_ck dziękuje, dodatkowo mnie uspokoiłaś :)tak właśnie gdzieś wyczytałam, że to może być po badaniu i stwierdziłam, że skoro nic się nie dzieje więcej to ok. Ale pierwsza myśl: wody płodowe mi odeszły..., dopiero potem zaczełam myśleć że przecież tego płynu teraz to za wiele nie mają nasze fasolki :)

tuptup - witaj! :happy:

Jolcia - a jak Twoja wizyta?

ja ostatnio masakrycznie się czuję, I nie mam też siły siedzieć przy kompie. dziś w pracy ledwo wytrwałam. liczę, że jutro odpocznę...

Bakterie i nitki grzybni cokolwiek to znaczy

Moje 1,6cm szczęścia

Załączniki

• WP_20160105_17_58_09_Pro.jpg
    WP_20160105_17_58_09_Pro.jpg
    548,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Świetne te wasze maluszki :) Ale jak tak patrzę na wasze tygodnie i wymiary dziecka to dochodzę do wniosku że moje będzie duuuuże:) w 7 tydz 1 dzień miało 11 mm, mam przeczucia że będzie chłopak - okaże się za kilka tygodni :)
Ankaka skoro brałaś ten antybiotyk w poprzedniej ciąży i Twoje dziecko jest zdrowe to czym się martwisz...wiem wiem łatwo mówić ale na prawdę lepiej jest wziąć antybiotyk niż chodzić z jakąś infekcją która na pewno ma większy wpływ na bąbelka...
Jolcia co u was?
Inne dziewczyny po wizytach, zdawajcie relacje:)
Osobiście to nie przepadam za usg dopochwowym :) Mam nadzieję, że na następnej wizycie będzie już przez brzuch :)

Do góry