reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
happymum20 dobrze, że nie masz mdłości, ja z reguły nie mam,choć czasem za dużo zjem, tak jak dziś na obiad i już mi mega nie dobrze :( a jak plecy, dajesz radę?

ankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...

o wczorajszej wizycie napisałam w wątku wizytowym i myślę, żeby dobrze było jak tam byśmy pisałay o wizytach, bo tu na ogólnym tyle informacji, że może coś umknąć

witam nową mamusię!

dziś nad ranem o 5 miałam takie wodniste upławy, że masakra,całe majtki mokre i plama na prześcieradle, bezwonne, i pzrezroczyste, podejrzewam, że to przez wczorajsze badanie. Miała z Was któraś takie coś?

happymum20 dobrze, że nie masz mdłości, ja z reguły nie mam,choć czasem za dużo zjem, tak jak dziś na obiad i już mi mega nie dobrze :( a jak plecy, dajesz radę?

ankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...

o wczorajszej wizycie napisałam w wątku wizytowym i myślę, żeby dobrze było jak tam byśmy pisałay o wizytach, bo tu na ogólnym tyle informacji, że może coś umknąć

witam nową mamusię!

dziś nad ranem o 5 miałam takie wodniste upławy, że masakra,całe majtki mokre i plama na prześcieradle, bezwonne, i pzrezroczyste, podejrzewam, że to przez wczorajsze badanie. Miała z Was któraś takie coś?

Ja zawsze po usg dopochwowym tak mam ;)

aneta_ck dziękuje, dodatkowo mnie uspokoiłaś :)tak właśnie gdzieś wyczytałam, że to może być po badaniu i stwierdziłam, że skoro nic się nie dzieje więcej to ok. Ale pierwsza myśl: wody płodowe mi odeszły..., dopiero potem zaczełam myśleć że przecież tego płynu teraz to za wiele nie mają nasze fasolki :)

tuptup - witaj! :happy:

Jolcia - a jak Twoja wizyta?

ja ostatnio masakrycznie się czuję, I nie mam też siły siedzieć przy kompie. dziś w pracy ledwo wytrwałam. liczę, że jutro odpocznę...

Bakterie i nitki grzybni cokolwiek to znaczy

Moje 1,6cm szczęścia

Załączniki

• WP_20160105_17_58_09_Pro.jpg
    WP_20160105_17_58_09_Pro.jpg
    548,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Świetne te wasze maluszki :) Ale jak tak patrzę na wasze tygodnie i wymiary dziecka to dochodzę do wniosku że moje będzie duuuuże:) w 7 tydz 1 dzień miało 11 mm, mam przeczucia że będzie chłopak - okaże się za kilka tygodni :)
Ankaka skoro brałaś ten antybiotyk w poprzedniej ciąży i Twoje dziecko jest zdrowe to czym się martwisz...wiem wiem łatwo mówić ale na prawdę lepiej jest wziąć antybiotyk niż chodzić z jakąś infekcją która na pewno ma większy wpływ na bąbelka...
Jolcia co u was?
Inne dziewczyny po wizytach, zdawajcie relacje:)
Osobiście to nie przepadam za usg dopochwowym :) Mam nadzieję, że na następnej wizycie będzie już przez brzuch :)

Do góry