J
Jagi2015
Gość
Ja dzisiaj po usg.Moje ma tez 9 mm 7w1tMoje 9 mm szczęścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj po usg.Moje ma tez 9 mm 7w1tMoje 9 mm szczęścia
happymum20 dobrze, że nie masz mdłości, ja z reguły nie mam,choć czasem za dużo zjem, tak jak dziś na obiad i już mi mega nie dobrze a jak plecy, dajesz radę?
ankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...
o wczorajszej wizycie napisałam w wątku wizytowym i myślę, żeby dobrze było jak tam byśmy pisałay o wizytach, bo tu na ogólnym tyle informacji, że może coś umknąć
witam nową mamusię!
dziś nad ranem o 5 miałam takie wodniste upławy, że masakra,całe majtki mokre i plama na prześcieradle, bezwonne, i pzrezroczyste, podejrzewam, że to przez wczorajsze badanie. Miała z Was któraś takie coś?
Bakterie i nitki grzybni cokolwiek to znaczyankaka a co złego Ci wyszło w moczu? Nie martw się antybiotykiem, na pewno pomoże, a nerwy mogą jeszcze gorzej wpłynąć na maluszka. Ja mam troszkę za dużo erytrocytów, ale lekarz stwierdził, że zobaczymy następne wyniki, bo źle nie jest...
antybiotyl szybko zadziala i bedzie dobrze zobaczysz- glowa do goryBakterie i nitki grzybni cokolwiek to znaczy