reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

happymama - biedna :(
A mdłości miałaś w ciąży z synkami czy z córeczkami?
Czy nie ma reguły?

Ja dzisiaj też nogi jak z waty od rana, słabo mi.
Ciężko mi było przygotować śniadanie Tomkowi, nie mówiąc już o sobie :/

Jak tu się wziąć do kupy?! PRZECIEŻ MUSZĘ!

reklama
Fimka - z wymiotami nie ma reguły, mówi sie ze jak dziewczynka to nie ma wymiotów a jak jak byłam w ciąży z dziewczynką to wymiotowałam codziennie i wymioty nie minęły po 1 trymestrze.

jak odczuwałyście pierwsze mdłości?
bo od rana ciężko mi na żołądku i jakbym miała coś w gardle :(

Fimka - z wymiotami nie ma reguły, mówi sie ze jak dziewczynka to nie ma wymiotów a jak jak byłam w ciąży z dziewczynką to wymiotowałam codziennie i wymioty nie minęły po 1 trymestrze.

jak odczuwałyście pierwsze mdłości?
bo od rana ciężko mi na żołądku i jakbym miała coś w gardle :(

Ja z synem nie miałam nic, czułam się świetnie.
A teraz totalne osłabienie i niechęć do wszystkiego.
Mdłości mam od 6 dni, ja mam po zjedzeniu czegokolwiek.
A zanim zjem to jest mi słabo i mam nogi jak z waty.
Więc jem, wchodzi mi tylko chleb z serkiem i kabanosy.
Później mam wrażenie, że pokarm podnosi mi się w przełyku i tak zostaje.
Totalny dyskomfort.

Ja mdlosci i wymioty mialam w kazdej ciazy bez wzgledu na plec. W drugiej bylo najgorzej bo organizm nie przyjmowal wogole pokarmu nawet po lyku wody wymiotowalam.

Haha to mnie los oszczedzil bo w zadnej ciazy nie mialam mdłości tezaz mnie przez 2 dni mdlilo ale nie wiem od czego :) za to przy kazdej ciąży mam mega zgage :) i ciekawa jestem czy tak jak zawsze będą mnie braly skurcze łydek pod koniec ciaży :) a co do (.Y.) to w poprzednich ciążach mnie tak bolały że nie szło ich dotknąć a teraz mąż sie cieszy bo juz o 1,5 rozmiaru wieksze i nie bolą ;)

Ostatnia edycja:
Moje 9 mm szczęścia

Załączniki

• 1452009564696.jpg
    1452009564696.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 56
Wszystko ok serduszko bije tylko okazało się ze mam krwiaka niby niewielki i nie mam się martwić bo niby wiele kobiet tak ma tak mi powiedziała położna ale ona sobie może gadać a ja juz taki tak panikuje. Dziewczyny myślicie że na prawdę nie mam się czym martwić

reklama
Witam Wszystkie Mamy
Mam nadzieje ze pozwolicie dołączyć :-)
Troszkę was podczytywałam i chciałbym być częścią tak miłego towarzystwa

Do góry