reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja

jakie egzotyczne imiona wybieracie...u nas syn to prawdopodobnie będzie Jaś a córka Nikola lub Oliwia ;)

zgadzam się... :wink: mój jeden jest Jaś a drugi Bartuś. a trzecie pewnie też będzie jakieś bardziej polskie niż zagramaniczne, chyuba że mnie m namówi na tego Olafa. dziewczynka może być Karolinka :-) :) ale to pewnie I tak przed porodem wybierzemy. mojego synka najlepszy kolega z przedszkola to Wincenty/ Wini, dlatego tak by chciał bo mu się to imię z kolegą kojarzy
ale z drugiej strony jak dziewczyny mieszkają na wyspach to imię typu Emma to jak u nas Anna :yes:

Dominika- moje dwie córki 8 i 10 latka też lubią się poszturchać a głupawki dostają takiej czasami że zwariować można ;)
u nas dziewczynka będzie miała na imię Lena :) mój maż chce nazwać chłopca Nathan ale ja nie jestem przekonana, chciałam Felix ale mojemu się wogóle nie podoba i tak debatujemy póki co. Z racji że mieszkamy w De imię musi być łatwe w wymowie zarówno niemieckiej jak i polskiej.

ja się obudziłam z myslą o spagetti :D własnie mi się kończy gotować i zaraz będę szamać, wieczorem i w nocy męczyły mdłości że nie mogłam spać a od rana czuję się względnie z tym że ja rano zazwyczaj czuję się w miarę a im dalej w dzień tym gorzej a apogeum osiągam własnie wieczorami.

też mam napady zimna, odkręcam ogrzewanie na full i owijam sie w koc.

co do sylwestra, przychodzą do nas 3 pary znajomych z dziećmi ( łacznie będzie 10 dzieci) będzie fajnie i wesoło, jedna znajoma jest w ciązy 6 miesiąc , będzie u nas nocować jedna para z trójką dzieci, my lubimy taki młyn więc jakoś damy radę, żeby tylko mdłości dały mi jutro zyć ;)

Tak nieśmiało sie witam z wami dziewczyny.
Miałam czekać na pierwszy scan zeby do was dołączyć, ale myśle że tym razem bedzie dobrze i zawitam u was na dłużej.
Staramy sie od 6 lat, to moja 4 ciąża i wierzę, że tym razem ze szczęśliwym zakończeniem :-)
Termin mam na 31.8 wiec będę czekać aż wszyskie urodzicie i wtedy ja :-)

Aniolkowa.mama-witaj,gratuluję i trzymam kciuki :)
Happymama-mnie znow tyle ludzi(i dzieci!) Na raz meczy...fajnie jest 2-3h a później mam dość...10 dzieci to jak przedszkoke ja bym tego nie wytrzymała,ostatnio na urodzinach malego(raz zrobiliśmy w domu) bylo kuzynostwo czyli razem 4dzieci i mo juz za dużo

happymama - ech, skąd ja to znam, te głupawki..... :sorry2: my też lubimy młyn w domu. u nas zazwyczaj dość często stacjonuje 7-ka dzieci w wieku od 2 do 7 lat z najbliższej rodziny w tym moje oczywiście. :baffled: na każde urodziny nasze, każdego dziecka, to się tak uzbiera ze czasem co tydzień :-D oczywiście pod warunkiem zę wszystkie zdrowe. ale jakoś sobie znajdują zajęcie I nawet za często nie trzeba interweniować. oczywiście czasem sobie po głowie dadzą, ale póki krew się nie leje jest luz :-p na sylwestra pewnie będzie 9 (lub 11, jak się zdecydują) + dwie ciężarówki.

aniolkowa.mama - witaj I trzymamy mocno kciuki :yes::yes:
ja zazwyczaj rodzę tydzień-dwa po terminie, więc obstawiam, zę nawet we wrześniu mogę urodzić ;-) ;)

reklama
Do góry