reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczynki!
Długo mnie nie było bo byłam w Pl :)
W Polsce byłam u ginka z mężem :) widział serduszko... Lekarz mówi ze wszystko ok. Maleństwo miało 15,5 mm.
Byłam tez u endo zwiększył mi dawkę leków i mam sie pojawić w lutym :)
Dentystę zaliczyłam ... Zabki super. Luty lub maj idę sciągnąć kamień bo narazie miałam bardzo malutko :)
A co u was? Wszystko ok???

Witam nowe mamy!!!! Duuuzo nas juz chyba nie spamietamy sie tak szybko :)
Milego wieczorku!

reklama
Witam nowe Mamusie:)

Kciuki za wizyty:)

Grozi mi szpital:( jeśli będę nadal wymiotowac i pojawiają się ketony w moczu... dziś rano zapomniałam zbadać mocz, a wymioty męczą nadal :(

Uspokoiłyście mnie trochę wypowiedziami, że też odczuwacie zimno :)
A to my równo w 8 tygodniu :)
http://pokazywarka.pl/b799mc/
super brzuszek naparwde u mnie narazie wzdecia tylko ale twoj rewelacja
Tak nieśmiało sie witam z wami dziewczyny.
Miałam czekać na pierwszy scan zeby do was dołączyć, ale myśle że tym razem bedzie dobrze i zawitam u was na dłużej.
Staramy sie od 6 lat, to moja 4 ciąża i wierzę, że tym razem ze szczęśliwym zakończeniem :-)
Termin mam na 31.8 wiec będę czekać aż wszyskie urodzicie i wtedy ja :-)
witaj i mocno trzymam kciuki :)

oliwia witamy, bedzie dobzre zobaczysz

kropka
superrrrrrrrrrrrrr

jolcia zbadaj jutro ten mocz. moze obejdzie sie bez szpitala

Hej u mnie dzis mdłości caly dzień. A teraz mąż zaserwowal mi placki ziemniaczane ze smietana tak się najadlam ze mi przeszly jak reka odjął

Jolcia, ale Ty biedna, oby obeszło się bez szpitala.

Kassia181 musi być dobrze ! nie dopuszczam do siebie innej myśli :)

W razie jak bym jutro nie miała okazji złożyć Wam życzeń to robię to teraz ! Wszystkim mamom życzę szczęśliwego Nowego Roku, aby Wasze pociechy rosły zdrowo :)

Jolcia-trzymam kciuki zeby obylo sie bez szpitala!
Co do brzucha wrzuce wam moj ,zdjecie 3dni temu tylko na twarz nie paczcie bo zdjecie z rana

Załączniki

• 1451498096876.jpg
    1451498096876.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Kasia zanim schudlam wygladalam swietnie. Tu macie zdjecie z normalna moja waga przed ciążą...wogole w ciąży wygladam strasznie ....z mlodym wygladalam slicznie w ciazy

Załączniki

• 1451499145215.jpg
    1451499145215.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 95
Do góry