reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczynki!
Długo mnie nie było bo byłam w Pl :)
W Polsce byłam u ginka z mężem :) widział serduszko... Lekarz mówi ze wszystko ok. Maleństwo miało 15,5 mm.
Byłam tez u endo zwiększył mi dawkę leków i mam sie pojawić w lutym :)
Dentystę zaliczyłam ... Zabki super. Luty lub maj idę sciągnąć kamień bo narazie miałam bardzo malutko :)
A co u was? Wszystko ok???

Witam nowe mamy!!!! Duuuzo nas juz chyba nie spamietamy sie tak szybko :)
Milego wieczorku!

reklama
Witam nowe Mamusie:)

Kciuki za wizyty:)

Grozi mi szpital:( jeśli będę nadal wymiotowac i pojawiają się ketony w moczu... dziś rano zapomniałam zbadać mocz, a wymioty męczą nadal :(

Uspokoiłyście mnie trochę wypowiedziami, że też odczuwacie zimno :)
A to my równo w 8 tygodniu :)
http://pokazywarka.pl/b799mc/
super brzuszek naparwde u mnie narazie wzdecia tylko ale twoj rewelacja
Tak nieśmiało sie witam z wami dziewczyny.
Miałam czekać na pierwszy scan zeby do was dołączyć, ale myśle że tym razem bedzie dobrze i zawitam u was na dłużej.
Staramy sie od 6 lat, to moja 4 ciąża i wierzę, że tym razem ze szczęśliwym zakończeniem :-)
Termin mam na 31.8 wiec będę czekać aż wszyskie urodzicie i wtedy ja :-)
witaj i mocno trzymam kciuki :)

oliwia witamy, bedzie dobzre zobaczysz

kropka
superrrrrrrrrrrrrr

jolcia zbadaj jutro ten mocz. moze obejdzie sie bez szpitala

Hej u mnie dzis mdłości caly dzień. A teraz mąż zaserwowal mi placki ziemniaczane ze smietana tak się najadlam ze mi przeszly jak reka odjął

Jolcia, ale Ty biedna, oby obeszło się bez szpitala.

Kassia181 musi być dobrze ! nie dopuszczam do siebie innej myśli :)

W razie jak bym jutro nie miała okazji złożyć Wam życzeń to robię to teraz ! Wszystkim mamom życzę szczęśliwego Nowego Roku, aby Wasze pociechy rosły zdrowo :)

Jolcia-trzymam kciuki zeby obylo sie bez szpitala!
Co do brzucha wrzuce wam moj ,zdjecie 3dni temu tylko na twarz nie paczcie bo zdjecie z rana

Załączniki

• 1451498096876.jpg
    1451498096876.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Kasia zanim schudlam wygladalam swietnie. Tu macie zdjecie z normalna moja waga przed ciążą...wogole w ciąży wygladam strasznie ....z mlodym wygladalam slicznie w ciazy

Załączniki

• 1451499145215.jpg
    1451499145215.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 92
Do góry