reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

niedawno wstalam- musialam sie polozyc po obiedzie a mialam takie plany- jak co dzien i nic z nich jak zwykle nie wychodzi. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

reklama
U mnie z kolei dzis lepszy dzien i znowu głupie myśli przychodzą do głowy bo wcześniej tak nie bywało...
Korzystając z dobrego samopoczucia wysprzątałam pokój córki i salon bo otrzymaliśmy w końcu krzesła. Jutro zabieram się za sypialnię i łazienkę albo kuchnię.
Któraś z was pisała o tyciu, ja równiez mam juz kilogram na plusie to pewnie woda bo był to jednorazowy skok.
Wczoraj poszłam spać po 20:-) Dobrze ze córka chodzi wcześnie spać to mogę sobie leniuchować wieczorami.

Hej dziewczynki .
O matko ile wy juz tu napisalyscie ... niecdam rady nadrobic . ale obiecuje byc z Wami teraz az do porodu conajmniej . Jak sie czujecie ? Kiedy planujecie usg ? Ja mam termin na 28 sierpnia i w srode jade do pl powiem Wam ze sie troszke obawiam tej drogi . Usg umowilam juz sobie na pon po swietach to bedzie poczatek 6 tyg niewiele zobacze ale pozniej juz wracam a tu usg robia tylko 3 razy w ciagu ciazy pierwszy raz 12 tyd .( wiec musze to wykorzystac

Asiunia1988 no to pracę ruszyły pełną parą-super :) co do przytycia to nie wiem może z pół kilo ale to bym musiała zaraz jak wstanę z rana codziennie się ważyć o tej samej porze i wtedy by można było coś zaobserwować ale człowiek czasami zapomina :)
Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek :) ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi :) a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości :D

U mnie też dalej to samo.... Mdłości i wymioty... Mam dość co chwile latam. ciągle leżę nic nie robię a dalej zmęczona jestem ahh a jeszcze 3 dni w pracy nie wiem jak dam radę...

Witaj Jolcia! Mam nadziej ze razem z dziewczynami niedługo będziemy narzekać na nasze dolegliwości :)
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos :)
U mnie jest to samo .... jakbym sie czegos najadla co.mnie wzdyma ale to nie gazy

No masakra! I tak az do usg... Tylko ze ja będę je miała ok 16/12 a do Pl jedziemy 17/12.... Ostatnio 2 lata temu jak mi sie udało w cyklu naturalnym to niestety dostałam @ w dniu wyjazdu i tyle sie nacieszyłam :/
Bedzie dobrze ja wyjezdzam 23.12 i troche mnie przeraza prawie 20 godz podroz dodam ze jestem jedynym kierowca ... ale dam rade kto jak nie ja

reklama
Do góry