reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
U mnie z kolei dzis lepszy dzien i znowu głupie myśli przychodzą do głowy bo wcześniej tak nie bywało...
Korzystając z dobrego samopoczucia wysprzątałam pokój córki i salon bo otrzymaliśmy w końcu krzesła. Jutro zabieram się za sypialnię i łazienkę albo kuchnię.
Któraś z was pisała o tyciu, ja równiez mam juz kilogram na plusie to pewnie woda bo był to jednorazowy skok.
Wczoraj poszłam spać po 20:-) Dobrze ze córka chodzi wcześnie spać to mogę sobie leniuchować wieczorami.
Korzystając z dobrego samopoczucia wysprzątałam pokój córki i salon bo otrzymaliśmy w końcu krzesła. Jutro zabieram się za sypialnię i łazienkę albo kuchnię.
Któraś z was pisała o tyciu, ja równiez mam juz kilogram na plusie to pewnie woda bo był to jednorazowy skok.
Wczoraj poszłam spać po 20:-) Dobrze ze córka chodzi wcześnie spać to mogę sobie leniuchować wieczorami.
Hej dziewczynki .
O matko ile wy juz tu napisalyscie ... niecdam rady nadrobic . ale obiecuje byc z Wami teraz az do porodu conajmniej . Jak sie czujecie ? Kiedy planujecie usg ? Ja mam termin na 28 sierpnia i w srode jade do pl powiem Wam ze sie troszke obawiam tej drogi . Usg umowilam juz sobie na pon po swietach to bedzie poczatek 6 tyg niewiele zobacze ale pozniej juz wracam a tu usg robia tylko 3 razy w ciagu ciazy pierwszy raz 12 tyd .( wiec musze to wykorzystac
O matko ile wy juz tu napisalyscie ... niecdam rady nadrobic . ale obiecuje byc z Wami teraz az do porodu conajmniej . Jak sie czujecie ? Kiedy planujecie usg ? Ja mam termin na 28 sierpnia i w srode jade do pl powiem Wam ze sie troszke obawiam tej drogi . Usg umowilam juz sobie na pon po swietach to bedzie poczatek 6 tyg niewiele zobacze ale pozniej juz wracam a tu usg robia tylko 3 razy w ciagu ciazy pierwszy raz 12 tyd .( wiec musze to wykorzystac
Asiunia1988 no to pracę ruszyły pełną parą-super co do przytycia to nie wiem może z pół kilo ale to bym musiała zaraz jak wstanę z rana codziennie się ważyć o tej samej porze i wtedy by można było coś zaobserwować ale człowiek czasami zapomina
Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości
Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości
U mnie jest to samo .... jakbym sie czegos najadla co.mnie wzdyma ale to nie gazyWitaj Jolcia! Mam nadziej ze razem z dziewczynami niedługo będziemy narzekać na nasze dolegliwości
A propo juz jakieś macie?
Ja poki co to pobolewanie brzucha jak na @ a w pracy większość dnia to nie wiem jak to opisać takie rozpieranie jakby cos sie z tym brzuchem działo ... Zakwasy albo cos
Witaj ciesze sieHej, może i ja bedę kolejna mamusią sierpniową Trzymam za was wszystkie kciuki:-)
Bedzie dobrze ja wyjezdzam 23.12 i troche mnie przeraza prawie 20 godz podroz dodam ze jestem jedynym kierowca ... ale dam rade kto jak nie jaNo masakra! I tak az do usg... Tylko ze ja będę je miała ok 16/12 a do Pl jedziemy 17/12.... Ostatnio 2 lata temu jak mi sie udało w cyklu naturalnym to niestety dostałam @ w dniu wyjazdu i tyle sie nacieszyłam :/
reklama
Gratuluje i ciesz sie kochanieZobacz załącznik 720399 Mój dzisiejszy z przed około godz. Nie mogę uwierzyć .... Myślałam ze nigdy nie ujrzę takich kreseczek ....