reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny probuje nadrobic ale jakos slabo mi idzie . Poznaje na nowo babyboom bo troche sie pozmienialo przez te przeszlo 6 lat
)

U mnie też dalej to samo.... Mdłości i wymioty... Mam dość co chwile latam. ciągle leżę nic nie robię a dalej zmęczona jestem ahh a jeszcze 3 dni w pracy nie wiem jak dam radę...
Bidulka przesylam troche pozytywnej energii
Ja czuje sie dobrze w 1 ciazy nawet nie wiedzialam ze w niej jestem gdyby nie zapach od kt zrobilo.mi sie niedobrze .

Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek :) ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi :) a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości :D[/QUOTE]
dziekuje mam.nadzieje ze nie bede przynudzala

okasia trzymam za Ciebie kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam :) Jak wam dzien minal? Widze, ze niektore zle znosza poczatek ciazy. Trzymam kciuki zeby Wam szybko przeszlo. Ja na szczescie nie mam zadnych objawow. Procz bolacych piersi, to jest jak bylo przed :) Pojechalismy dzis z mezem do jego rodzicow. Spotkalam tam dawnego przyjaciela. Jest cudownym czlowiekiem. Dobrym, smiesznym, pomocnym. A najfajniejsze jest to, ze jest otwarty. Mowi co mysli, nie krepuje sie w opowiadaniach. Jest gejem :) Ale przy tym jest tak fajny, potrafi opowiadac o swoich przygodach, nierzadko intymnych, z takim zartem. Kurcze, trzeba mi bylo takiego spotkania. Tyle wspomnien, smiechu, dobra kawa, ciacho. Chce wiecej i dluzej :) :)

Witam :) Jak wam dzien minal? Widze, ze niektore zle znosza poczatek ciazy. Trzymam kciuki zeby Wam szybko przeszlo. Ja na szczescie nie mam zadnych objawow. Procz bolacych piersi, to jest jak bylo przed :) Pojechalismy dzis z mezem do jego rodzicow. Spotkalam tam dawnego przyjaciela. Jest cudownym czlowiekiem. Dobrym, smiesznym, pomocnym. A najfajniejsze jest to, ze jest otwarty. Mowi co mysli, nie krepuje sie w opowiadaniach. Jest gejem :) Ale przy tym jest tak fajny, potrafi opowiadac o swoich przygodach, nierzadko intymnych, z takim zartem. Kurcze, trzeba mi bylo takiego spotkania. Tyle wspomnien, smiechu, dobra kawa, ciacho. Chce wiecej i dluzej :) :)
Ja yez lubie takich ludzi . Tez mam.kolege ale on wlasciwie do konca nie zdefiniowany jest ale uwielbiam go ... smieszny na maxa . Moje piersi tez czuje ale bardziej pecherz mi doskwiera

Ostatnio mówiłyście o używkach. Ja przed ciążą piłam alkohol sporadycznie, nie smakuje mi i nie służy, ale przysięgam, że od dwóch dni mam ochotę na zimne pszeniczne piwo albo kieliszek wytrawnego czerwonego wina. Oczywiście nie napiję się, ale pokusa jest ogromna. Organizm szaleje!

Hej dziewczyny jestem tu nową bardzo chciała bym dołączyć do rozmowy. Również jestem przyszłą mamą termin mam na 8 sierpień 2016 teraz jestem w 6t 6 dz. To jest moja drugą ciąża mam już 4 letnią córeczkę. Byłam już dwa razy na USG w 4 tyg był tylko pęcherzyk drugie w 6 t 4dz dzidziuś 7,2 mm i serduszko pięknie bije :)

Hej dziewczyny jestem tu nową bardzo chciała bym dołączyć do rozmowy. Również jestem przyszłą mamą termin mam na 8 sierpień 2016 teraz jestem w 6t 6 dz. To jest moja drugą ciąża mam już 4 letnią córeczkę. Byłam już dwa razy na USG w 4 tyg był tylko pęcherzyk drugie w 6 t 4dz dzidziuś 7,2 mm i serduszko pięknie bije :)
Witaj ja dzis tez dolaczylam
Co do pokus to ja mam ochote na chipsy jadlam je sporadycznie lub nawet rzadko a terazo nich snie ... przed ciaza batoniki ciastwczka cukierki pochlanialam teraz bleeee

Ewelina ty masz termin na 8.08 injestes w 6t i 4 dz . Ja mam na 28 i jestem 5t 0dz . Nie rozumiem ./

reklama
Asiunia - ale Cię wzięło na porządki :-D ale mnie też dziś troche. wysprzątałam ubrania chłopaków I troche oddałam, bo za dużo.

Hamaczek - witaj! o rany, sama będziesz prowadziła całą drogę?? :szok:
ja może jakoś w styczniu ppójdę do lekarza dopiero ;-) a usg to pewnie w 12 tygodniu.

Marik - ja tez mam póki co tylko mocno bolące piersi. chociaż ostatnie 2 dni to jest mi raz zimno raz gorąco na zmianę :-D

ewelina - witaj! :-) zapraszamy do ppgaduszek!

u nas dziś stanęła choinka. na razie goła ;-)

Do góry