Dziewczyny probuje nadrobic ale jakos slabo mi idzie . Poznaje na nowo babyboom bo troche sie pozmienialo przez te przeszlo 6 lat
)
Ja czuje sie dobrze w 1 ciazy nawet nie wiedzialam ze w niej jestem gdyby nie zapach od kt zrobilo.mi sie niedobrze .
Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości [/QUOTE]
dziekuje mam.nadzieje ze nie bede przynudzala
okasia trzymam za Ciebie kciuki
)
Bidulka przesylam troche pozytywnej energiiU mnie też dalej to samo.... Mdłości i wymioty... Mam dość co chwile latam. ciągle leżę nic nie robię a dalej zmęczona jestem ahh a jeszcze 3 dni w pracy nie wiem jak dam radę...
Ja czuje sie dobrze w 1 ciazy nawet nie wiedzialam ze w niej jestem gdyby nie zapach od kt zrobilo.mi sie niedobrze .
Hamaczek - witamy wśród sierpniowych mamusiek ja wizytę u lekarza mam jutro więc nie wiem co on mi będzie robił ale pewnie usg i może jakieś badania z krwi a prawie nam wszystkim zaczynają dokuczac ukochane mdłości [/QUOTE]
dziekuje mam.nadzieje ze nie bede przynudzala
okasia trzymam za Ciebie kciuki
Ostatnio edytowane przez moderatora: