reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

matusiak ja tez na zwolnieniu od 2 tyg i od tyg mega mdlosci masakraaaaaaaaaaaaaa

wlasnie z kosciola wrocilismy- jakos dalam rade wystac ale byly lepsze i gorsze momenty. non stop mnie mdli- pomaga mi tylko na chwile jak mi sie odbije i tyle. w pierwzszej ciazy ani ejdnego dnia mdlosci nie mialam a teraz ciagleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Damy radę! W nas siła... już niedługo i drugi trymestr a wtedy naprawdę ma się moc!

Happymum też mam zawroty głowy Ale myślę że u mnie to przez wymioty bo ja przy nich często mdleje...

Hej.
Mdlosci to koszmar. Ale trzeba wytrzymac innej opcji nie ma. Mi jest najgorzej popoludniu. Mdli mnie az do nocy.
W poprzednich ciazach mdlosci trwaly do okolo 14tc takze jeszcze sporo meczarni przedemna.

Jolcia masz racje drugi trymestr daje moc :)

Współczuję Wam mdłości. Oby przeszły z początkiem II trym.!

Ja jestem tylko wyczulona na zapachy.
Drażnią mnie, ale nie mdlą.

Jeśli macie zgagę to polecam mleczko Maalox (nie saszetki, tylko w butelce).
W pierwszej ciąży trzymałam w lodówce i łyczek takiego chłodnego mleczka to była natychmiastowa ulga.

jolcia ja mam takie za az ciemno przed oczami, boje sie ze zemdleje jak bede sama z małym...u mnie bankowo zawroty od tego oddechu bo oddycham jak stara babcia z astmą

współczuję Wam mdłości... :no: ja nie miałam ngdy dotychczas. no I póki co nie mam, ale jednak senna jestem bardzo I jakaś taka słaba się czuję. I jakoś wogóle nie mam apetytu, musiałam sie zmusić żeby zjeść 2 kanapki na śniadanie.
zaraz idę wmusić w siebie zupę....

basienka - szkoda, ze w pracy... ale fajnie, że od środy wolne.
ja też jeszcze poniedziałek I wtorek. niestety w delegacji....

któraś pytała, czy jest ktoś z poznania. ja niejestem z poznania ale średnio raz na 2-3 tygodnie bywam w poznaniu ;-)

Jolcia - pocieszę Cię, ja w poniedziałek I wotrek mam podróż po 5,5 godziny....

Matusiak - no, powinny ustać w 2 trmestrze te mdłości... dasz radę! dobrze że możesz odpocząć na zwolnieniu
okasia - :-( :(:-( :( współczuję....

happymum - o, todługo strasznie pracowałaś. ja poprzednie 2 ciąże tez pracowałam, ale w jednej do 33 t, a w drugiej jakoś podobnie.

my dziś pewnie będziemy choinkę ubierać, bo właśnie chyba mój tata nam ją zostawił za bramą. pojechaliz wujkiem do niego na działkę powycinać I teraz rozwożą po rodzinie :-D

reklama
Do góry