reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja w pierwszej ciąży prawie cały czas wymiotowałam a teraz nic tylko jem masakra jaki mam apetyt jak tak dalej pujdzie to nie wiem ile ja przytyje masakra mam nadzieję że mi to przejdzie.

reklama
Witaj ja dzis tez dolaczylam
Co do pokus to ja mam ochote na chipsy jadlam je sporadycznie lub nawet rzadko a terazo nich snie ... przed ciaza batoniki ciastwczka cukierki pochlanialam teraz bleeee

Ewelina ty masz termin na 8.08 injestes w 6t i 4 dz . Ja mam na 28 i jestem 5t 0dz . Nie rozumiem ./
Wiesz co nie wiem jak to jest z tobą ale j dokładnie wiem kiedy była owulacją (bo robiłam testy) i od tego dnia lecze i 2 USG to potwierdziło nie liczne od dnia ostatniej miesiączki jak to zwykle bywa

Dominika u mnie tez raz zimno mnie trzesie raz mi goraco ... w pierwszej ciazy tak nie mialam :realmad:
Matusiak daj znac co i jak ja ide w poniedzialek za tydz i drze ony bylo wszystko dobrze :hmm:
Ewelina no to rzeczywiscie jak mialas testy owulacyjne to wszystko zmienia ... a ja licze od ostatniej miesiaczki no i te testy elektryczne pokazaly 5 tydz . Lekarz mi wyliczy niebawem :tak:

hej dziewczyny :)))))))
zaraz ide z mloda do szkoly- ale jak wstajam z takim glodem ze szok :)))))))))))

hamaczek lekarz napewno wyliczy termin porodu i wsyztsko bedzie jasne :)
ewelina1238 ja ciagle jadla w pierwszej ciazy i porzytylam 30 kg, teraz mam mdlosci wiec jem mniej ale czy mniej przytyje to nie wiem

Dominika-pewnie pracowalabym dłużej ale nie mozna bylo bo to fabryka o 8h na stojaco
Hamaczek ja jedno usg mam za sobą a kolejne 18.01
Ewelina-witaj i gratuluję;)
Marik-u mnie tez piersi bola i juz musiałam zmienic stanik na bardziej"miękki" bo bym zwariowala.
U mnie znów mdłości ale trzymaja mnie tylko rano ale znowu zapachy mnie draznia o to mocno,momentami ludowke strach otworzyć. Wczoraj kupiliśmy osuszacz powietrza bo okna mokre co rano:/ a moj synek ma astmę (od pół roku zaleczona) wiec musze uważać na wilgoć. Mój ciagle pyta kiedy fasolka zacznie kopać...niecierpliwy facet;)

reklama
To polecam piwo bezalkoholowe :-)
Muszę na święta się w nie zaopatrzyć bo też mam smaki.

Jak ja rano nienawidzę wymiotowac.. Nie mam czym żołądek mi chce wtedy wyrwać... Ahh kiedy to się skończy...

Do góry