reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja już nie wytrzymuję z tymi mdłościami i wrażliwością na zapachy. Święta za pasem, a ja nie jestem w stanie nawet myśleć o jedzeniu. Dziś próbowałam zrobić zakupy przez internet i nawet patrzenie na żywność wprawiło mnie w niezłe mdłości. Czasem chce mi się płakać.

Do tego nie mam na ni siły, praca zabiera mi całą energię, jak wracam do domu to od razu kładę się na kanapę i jestem nie do użytku.

reklama
Hej dziewczyny, siedze w pracy kolejny dzien i tak zle sie czuje. Coraz bardziej mi niedobrze, głowa boli, zimno mi, mam wrazenie jakby grypa miala mnie dopasc:/. Obym tylko nie wymiotowała w pracy... A Wy jak sie czujecie? Jeszcze 2 dni cale w pracy do wtorku i koniec maratoonu, a pozniej gotitwa, sprzatanie, zakupy, ja juz chce odpoczac:)

Dziewczyny podziwiam was ja już od 2 tyg na chorobowym chyba w pracy nie dałabym rady :( od 4 dni mdłości zaczęły się u mnie, tak mi jakoś ciężko jeszcze nie wymiotuje ale całymi dniami mam odruchy wczoraj aż się poplakalam :( miałam chwilę załamania.... ale jak czytałam to te mdłości powinny ustąpić na początku 2 trymestru czy to prawda ? Czyli jeszcze 4 tyg meczarni :(

Matusiak, pocieszę Cię, że są dni lepsze i gorsze. Ja dziś mam gorszy. Nie spodziewałam się aż tak złego samopoczucia, gdybym wiedziała to też wzięłabym zwolnienie lekarskie :/

Matusiak- u większości mdłości mijają w drugim trymestrze... mnie w ciąży z Ami trzymały do 17t, tyle że ja też dużo wymiotowalam... a później jeszcze pod koniec ciąży wymioty przez zakwaszenie organizmu :/

okasia no właśnie dzisiaj minimalnie lepiej bo przedwczoraj to myślałam że się wykoncze przez cały dzień do samego pójścia spać :( ale musimy to dla swoich dzieciatek przejść :(

Matusiak, pocieszę Cię, że są dni lepsze i gorsze. Ja dziś mam gorszy. Nie spodziewałam się aż tak złego samopoczucia, gdybym wiedziała to też wzięłabym zwolnienie lekarskie :/
Mnie lekarz już na pierwszej wizycie pytał czy chce iść na l-4... Ale z racji tego że mam swoją firmę w domu to bez sensu brać zwolnienie...

O jejku aż się boję. ...w poniedziałek mam w końcu wizytę już się nie mogę doczekać chciałabym mieć już porobione wszystkie badania i wiedzieć że wszystko jest w porządku :)

reklama
ja wam powiem ze z młodym pracowałam do 36tc ale teraz tez bym chyba nie dała rady bo mdłości mnie też meczą,do tego momentami ledwo oddycham i mam straszne zawroty głowy

Do góry