reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Pewnie że będzie dobrze:) . Widzę że rozkręcił się temat wózków. To ja dam trochę inną perspektywę - chusty do noszenia!:) Nie mogę się doczekać, aż groszek siedzący w brzuszku zacznie chodzić to... sprzedam tą wielką kolumbryne. O ile nie wcześniej;) Wózka aktualnie używam raz w miesiącu:( Ala ma 17miesięcy. Wolę ja do chusty/nosidełka wrzucić niż brać wózek[emoji14] Szybciej, bez jeczenia i przyjemniej. Mamy parasolke. Ale z niej też nie korzystamy. Odkąd córa nauczyła się chodzić to wózek jest passe[emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Madzix-dla mnie znowu nosidla i chusty ro zło...wole wózek ;)
No ja bez chusty nie wyobrażam sobie życia i nie wiem jak to robią mamy które chust nie mają;) Ale ile mam i ile dzieci tyle zdań i opinii. Wiem że są mamy które wózków nie mają zupełnie, a ja jednak sobie tego nie wyobrażam. Szczegółnie przy nie chodzącym dziecku[emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Zawsze chciałam wypróbować chusty bo dużo pozytywnych opinii sie słyszy, ale... Przerażało mnie jakos wiązanie. Nie chciało mi sie w to bawić powiem szczerze, a wygodniej mi było dać małego do wózka :) młody w lutym 2 lata skończy a wózek nadal używany, czasem nawet zaliczy w nim drzemkę wiec u nas sie nadal sprawdza :) chociaz coraz cześciej idziemy na spacer z rowerkiem, to zależy ;) mieliśmy na początku tez szelki do noszenia, raz użyliśmy jakos nie bardzo wygodne były... Wózek mamy emmaljunga na pompowanych kołach, rewelacja nie zamienię na żaden inny. A z gondola mamy inny chyba firmy ABC piankowe koła, brak amortyzacji.. Masakra ale nie będziemy kupować nowego, w gondoli i tak za długo nie bedzie.

Dziewczynki jestescie kochane!

Innym ktore takze widzialy Dzis swojego maluszka Gratulacje!!!!! :) :*

Happymum- dawaj zdj brzuszku na watek ze zdjeciami :)

Ja lece ziolkac... Jutro jedziemy do Pl I wstaje OK 4.30-5 nic nowego dla mnie ale Dzis duzo emocji I jestem padnieta :)

Milych snow! Dobranoc!

reklama
Hej! :) i jak tam samopoczucie z rana? Ja zjadłam bardzo obfite śniadanie a teraz sie mecze i cofa mi sie wszystko... Taka pazerna byłam to teraz cierpię. Dziś wpadają znajomi i zaraz karpatka zrobię, bo nie mam innego pomysłu, a jej dawno nie jedliśmy. Jakie macie plany na dziś? ;)

Do góry