reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Witajcie :)
Muszę do was koniecznie dołączyć jeśli mnie przyjmiecie ;p W piątek zrobiłam test, ciut późno, ale nie mogłam uwierzyć, że to ciąża, więc ciut zwlekałam. Przynajmniej wyszły dwie piękne kreski. W ten piątek wizyta u lekarza i strasznie się nią denerwuje, to już będzie 6t7d(z moich obliczeń) więc chyba będzie już serduszko(oby wszystko było ok). Chłopy nie rozumieją, jakie to są nerwy, więc nie mam z kim pogadać, toteż liczę na was ;p Mam już małego synka w domu, ma 14 miesięcy i nie wiem jak sobie dam rade, bo on czasem wymaga jeszcze żeby go podnieść, a miałam cesarskie, więc niezbyt jest to możliwe, tak mi się wydaje. Na razie dmucham na zimne. Przyznam się, że nie czytałam was od początku, bo nie mam tyle czasu, dlatego powoli będę was poznawać jeśli mi pozwolicie.
Na razie wygląda na to, że termin mam na 7 sierpnia, ale wszsystko się okaże w piątek.
Jeśli chodzi o objawy, to u mnie występuje głównie zmęczenie i nudności, jednakże nie codziennie o jednakowym natężeniu i częstotliwości, więc jak tylko jest mi lepiej to od razu panikuje, że coś jest nie tak. Pocieszcie mnie i powiedzcie jak to jest u was :)

reklama
Cześć kobietki dzwoniłam do kliniki i wizytę mam 5 stycznia :) myślałam że uda się przed świętami no ale jakoś będę musiała wytrzymać. A tak z innej beczki czy to normalne żebym chodziła zła jak osa wszystko mnie od wczoraj wkurza a mało tego to chyba jeszcze dostane mandat :(

Ja nastepna wizyte z usg mam 18.01.16 wiec tez troche czekania ale licze ze święta i nowy rok szybko minie. Rozbicie te badanie usg w kierunku zespolu downa? Ja sie zgodzilam ale mam stracha

Dziewczyny, ja za to jestem strasznie ospała, jest 6 tydzień i 4 dzień z moich obliczeń (wizyta 21.12) i dopiero zaczynają mi się odruchy wymiotne, a już myślałam, że mnie to ominie bo jak czytałam to nie wszystkie kobiety mają mdłości, zależy od organizmu :) Ale czuję się tak jakbym była chora, przeziębiona, wstaję, kładę się i tak w kółko, cały czas taka ospała jestem....

Matusiak, mam podobnie. Nie mam mdłości ale cały czas czuję się zmęczona, zła i mam ogromnego lenia, nic mi się nie chce. Chodzę do pracy jak automat, nie mogę się skupić. Liczę, że za chwilę mi to minie, bo mam dosyć samej siebie, a co dopiero ma powiedzieć mój mąż:)

reklama
Do góry