reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Tego Ci życzę z całego serduszka z tego co słyszę to wizja mojej ciąży nie widzi się w kolorowych barwach ale czego się nie przetrzyma dla własnego dziecka
moniczka2609
To nie zapalenie tylko ciąża podejrzewam ze większość z nas lata do łazienki. Sama tak mam
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basienka-kurcze nie wiem jak w pl sie to nazywa. Beda mierzyc kość nosowa(chyba) i potym rozpoznaja czy jeszt ryzyko zrspolu downa.
Ja mam mdłości rqz gorzej jest raz lepiej od kilku dni tez mnie senność wzięła. Maly dzis zostal w przedszkolu bez placzu...na szczęście
Ja mam mdłości rqz gorzej jest raz lepiej od kilku dni tez mnie senność wzięła. Maly dzis zostal w przedszkolu bez placzu...na szczęście
Basienka-kurcze nie wiem jak w pl sie to nazywa. Beda mierzyc kość nosowa(chyba) i potym rozpoznaja czy jeszt ryzyko zrspolu downa.
to jest usg genetyczne mieszy 12 a 13 tyg. ciazy. u nas jest obiowiazkowe
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Tu nie ale ja sie zgodziłam i tu jest miedzy 11a14tc ja bede miala je właśnie w styczniu
reklama
BASIENKA 28
W pierwszej ciazy mialam takie badania. Byly dosc drogie, ale sama chcialam :-) Wszystko bylo wporzadku :-) Dziewczyny siedze w pracy i zasypiam .... zasne zaraz na stojaco, to silniejsze ode mnie. Jeszcze takiego kryzysu nie mialam :-)