reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Basienka ja jestem w polowie 5tyg ale usg mam dopiero za tydzień. Mieszkam we Wrocławiu niby duże miasto ale bardzo malo fajnych ginekologow. Do tego mam medicover to już zupełnie.

Od 4 stycznia wracam do pracy z wychowawczego. Chciałabym juz wiedzieć wtedy czy wszystko w porządku. W sumie nie wiem czy dobrze robię wracając, ale mojej córce bardzo by się przydało trochę samodzielności.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kasia PM2 ile coreczka juz ma? Mnie sie w koncu udało ogarnąc suwaczki, na tel nie dalam rady, na komputerze szybciutko:) Siedze sobie w pracy i pisze z Wami:)

Witam,
przeglądałam forum i widzę, że można się dzięki Wam, poczuć raźniej i doszukać się odpowiedzi na wątpliwości, z którymi zmagają się przyszłe mamy. Mogę się dołączyć? Jestem w swojej pierwszej ciąży, tzn. na 99% bo dopiero 21.12. po wizycie u lekarza będę miała pewność. Licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, to powinnam być w 6t3d ale lekarz na pierwszym usg ocenił mój pęcherzyk na młodszy o tydzień ( w 3t6d wielkość pęcherzyka 2mm). Teoretycznie już się cieszę, bo wszystko wskazuje, że tym razem się udało. Nic mi nie dolega, tzn. nie mam mdłości, zachcianek lub wyostrzonego węchu. Piersi bolą ale nie jest to ból nie do zniesienia. Jedyna co mi doskwiera to stan zobojętnienia, nic mi się nie chce, totalnie. Nie cieszą mnie nawet święta:/ Myślicie, że to normalne?
8p3odqk3byrxm4tv.png

Ostatnia edycja:
Asiunia1988 ja juz po wizycie wiec moj termin raczej nie ulegnie zmianie;)
Moniczka witaj i gratuluję
Ja dopiero wstalam,maly zaraz do przedszkola...moglabym spac dalej...masakra

Hej! :) widzę ze objawy sa u was :) to super cieszcie sie kobitki bo to dobry znak :) u mnie cos dziś dziwnie... Codziennie mega mdłości a dziś tylko lekkie.. Niby powinnam sie cieszyć ze lepiej sie czuje, ale niepokoi mnie to. Wolałabym codziennie czuć sie okropnie zeby wiedzieć czy wszystko ok.. Póki co ciagle powiększone piersi i dużo mlecznego śluzu. Wizyta dopiero 11 stycznia.. I jak tu nie zwariować? Przeciez to cała wieczność :p gratulacje z ostatnich wizyt :) u mnie na pewno zostanie 2 sierpień, lekarka wpisała tak w kartę ciazy i tak wyszło z usg, bo okresy zawsze regularne miałam. Na dworze szaro buro a wyjsć gdzieś powinnam z synkiem... Tymczasem kisimy sie w domu. No nic potem moze na jakieś zakupy pojedziemy. Miłego dziewczyny :*

reklama
Do góry