reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witajcie wszystkie nowe mamusie :)

Również dopiszę się dopiero po wizycie u lekarza, którą mam 21.12 :)
Póki co nie męczy mnie nic, w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotowac ok 8 tygodnia, także niedługo się okaże :p oby druga ciąża była inna ;)

reklama
Witam z rana :)
Padłam wczoraj taaka byłam zmęczona. Dziś mam gości i ciasto piekłam wczoraj do późna. Ledow na oczy patrzę :)

Byłam wczoraj u dr, znalazła mini pęcherzyk ciążowy, jeszcze wcześnie, beta z rana wyniosła 990 więc super przyrosła, już dalej jej nie bede badać, zaczekam spokojnie na serducho :)

Miłego dnia :)

Sierpniowe mamusie 2016 :)
Nick
Dzieci
Termin porodu
Asiunia198827Podlasiecórka luty 201410.08.2016------
aneta_ck26Niemcy NRWsyn styczeń 201410-13 sierpirń
Kropka198529Szwecja
Basienka2828Nowy TargOliwka styczeń 201218.08.2016
Happymum2023WakefieldDennis kwiecień 201201.08.2016
ewix12424Lubelszczyznacórka wrzesień 201219.08.2016
Spróbowałam wpisać dziewczyny które podały dane

reklama
Ja tez sie wpisze po wizycie w czwartek. Póki co wyszło mi podwyższone tsh i muszę brać Letrox.
Mała ostatnie dwie noce ma jakieś cięższe i po trzy godziny przerwy w spaniu. A jak ona w końcu zasypia to to ja nie mogę ... i prawie wogole nie śpię. Póki co nie mam mdłości.
Czy Wam rownież sie tak dłuży do wizyty u lekarza? Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Do góry