reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

happymama juz kumam- masz obnizenie narzadu rodnego. pewnie po tej ciazy zceka sie zabieg plastyki krocza- czyli podciagniecie do gory. do zalecen lekarza sie stosuj- dla dobra wlasnego i tej fasolki ktora nosisz.
anula88 ja po rozmowe z ginem biore duphaston, kwas foliowy 5 mg i witaminy, ja poprzednia ciaze stracilam- mialam pusty pecherzyk.
ann kurcze krwawienie to zawsze cos niepokojacego ale spokojnie. jutro do gina a teraz odpoczywaj i zero stresow :) bedzie dobrze zobaczysz. wszytskie musimy tak myslec- ja tez chcoiarz bardzo sie boje :)

u mnie wiedza tylko 4 kolezanki. rodzince jak bedzie ok powioemy na swieta

reklama
Ann- może ta lekarka z dyżuru bez jakichkolwiek umiejętności obsługi ultrasonografu... trzymam za Was kciuki, oszczędzaj się :)

Co do witamin biorę kwas foliowy i jod.

My już mówimy pomału rodzinie i znajomym :) teraz w weekend byliśmy u naszych Rodziców i przekazaliśmy radosną nowinę:)

Miłego wieczoru:)

Dzięki dziewczyny za dobre słowo i wsparcie :-*
Muszę być dobrej myśli chociaż boję się.
Jutro może się czegoś dowiem.

anula dzięki! ja generalnie też sobie tam nie grzebię ostatni raz sprawdzałam ją w dniu @ i była wysoko a dzisiaj jakoś tak dziwnie czułam więc sprawdziłam ale poleżałam pół dnia bo mąż w domu to miałam ten komfort :tak: i sprawdziłam teraz i jest wyżej już. Także już nie grzebię tam, zobaczymy co lekarz powie przy badaniu.

ann- kciuki mocno zaciśnięte! będzie dobrze!

ja mam duphaston, luteinę dopochwowo, jodik, kwas foliowy, do tego biorę sporo magnezu na kurcze w nogach i nospe rano i wieczorem

hupymum naraz ie wazne zeby w tych witaminach kwas foliowy byl. lekarz na wizycie pewnie cos ci da albo uzna ze nie musisz. ja w pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze tez tylko kwas foliowy bralam a teraz buiore wiecej i wyzsza dawke z tego wzgledu ze mialam pusty pecherzyk i stracilam ciaze jedna. i kazal mi juz brac

reklama
Do góry