reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kropka no nie wiem, krwawienie zawsze coś oznacza. Tylko dlaczego nie widziała noc na usg nawet dziecka skoro test wyszedł im pozytywnie. Bo po przybycie oczywiście ja karty nie mam bo u gina jeszcze nie byłam, zrobiły mi test czy w ciąży jestem na któryego wuniki czekaliśmy prawie 2 h

A nie możesz sama sobie zrobic w domu tego testu? Będziesz pewna. A kiedy dostałaś krwawienia? Mówiłaś ze to tylko w śluzie? Chyba ze ja cos pominęłam :(

Ann-ze tak zapytam...wszędzie ciazy szukala czy tylko w macicy? Przypadki są rozne...moja kokazanka krwawila i okazało się ze ma miesniaka malego ktory fasolce wcale nie przeszkadzał

Kropka tak bo był śluz ale plamienia się pojawiły. Nie krew w dużych ilościach ale przy ruchu, wysiłku pojawiały się plamki bordowej krwi. W nocy jak spalam i wieczorem wczoraj jak lezalam było sucho i nic się nie działo ale rano znowu plamy więc pojechaliśmy. Położna mi zrobiła test który pokazał że jestem w ciąży.

Happymum masz na myśli że ciąża pozamaciczna? Nie wiem nie mówiła, ale chyba wszędzie bo zrobiła kilka zdjęć usg
Nie wiem ale bardzo wypytywala o wcześniejszy poród i cc. Może to ma coś wspólnego z tym.

Ann kurcze ale nie widać zarodka czy wogóle nic nie widać nawet pęcherzyka? Bo zarodka może jeszcze nie być widać. Trzymam mocno kciuki!

mnie odrzuca od jedzenia, apetytu nie mam wcale, wczoraj miałam straszną ochotę na szarlotke, upiekłam a dzisiaj nie moge już na nią patrzeć.

co do szyjki to rozpulchniona itd. to ja wiem ale mi chodzi o wysokość, moja jest zaraz przy wejściu prawie. Lekarz mi mówił już ostatnio że po tylu porodach już mi mieśnie tam tak nie trzymają i mam się oszczędzać nie dzwigać itd. ale co mam zrobić jak mój najmłodszy praktycznie na rekach wychowany z racji tego że jest mega wrażliwcem od urodzenia. Będę musiała mu ograniczać noszenie teraz.

Happumama w sumie to nie wiem. Mówila że "nic nie widać na usg".
Rozumiem cie dla mnie w tej sytuacji oszczędzania się najgorsze jest ze nie mogę się zaopoekawc synem tak jak wcześniej. Lubiłam zawsze z nim biegać bawić się i nosić go a teraz mam leżeć :-o

Ann kurcze mam nadzieje że uda się jakos pogodzić leżenie i opieke nad synkiem..moze mieli slaby sprzet bo na tak wczesnym etapie ma prawo być nic nie widac.A może jakies naczynko strzslilo bo jednak macica się rozciąga .... Trzymam kciuki ....

Hapymum ja kilka dni temu tez mialam bardzo nisko az odnosilam wrażenie ze zaraz mi wyjdzie ... uniosla się chyba bo nie czuje, a wole nie sprawdzac ....
U nas tez radocha mlody juz o 6 wstal ....

Kropka doczekalas się pieknego pozytywnego testu to i slicznego maluszka tez .. i proszę mi myslec pozytywnie ! Bez żadnych czarnych scenariuszy ....

Muli mnie na sen ... a jak sobie pomysle ze jutro do pracy to mnie skreca bo okrutnie mi się nie chce ....
Powiem wam ze mysle o jakims zdrowym odzywianiu bo kurcze z mlodym w ciąży przytylam 25kg ...spadlo samo ale nie chce jak hipcio wyglądać ;-) ...chociaż hmm swieta ida,pyszności ba stol wjada ...;-)

Bierzcie jakies konkretne witaminy?

Rodzinka juz wie ?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry