reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Anula- nie nie jest złe ... Bardziej tj mrowienie myśle ze to od kręgosłupa.... Straszne mam z nim problemy ostatnio... :(

No ja dziś albo jutro zaczynam 7 tc troche sie boje :(

reklama
Kropka będzie dobrze, musimy myśleć pozytywnie .... uszy do góry ;-) ja dopiero 5 tc a termin wychodzi na 11.08 ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Chodzi. O to ze jak coś zaczyna sie dziać to prawie zawsze 7,8 tc :szok:
No ale doczekałam sie pięknych testów chodź zawsze myślałam ze " Ja to nigdy nie ujrzę pozytywnego testu" najbardziej chodziło o ten elekt. No ale sie udało i widziałam :) A teraz chce zobaczyć maleństwo i piękne serduszko na usg :tak: a potem urodzić śliczne zdrowe maleństwo . Macie racje nie ma co sie dołować.... Stres jest teraz jak najbardziej zbędny :)

Hej. U Nas od rana radocha z powodu wizyty Mikolaja .

Kropka tez mi mrowieja rece mialam tak cala poprzednia ciaze.

Ann Jak sytuacja dzisiaj?

Ja mam zmartwienie. Obnizyla mu sie szyjka , czuje ja bardzo nisko. Musze sie koniecznie umowic do lekarza ale moj wraca dopiero w srode z urlopu. Najgorsze jest to ze nie mam Jak sie oszczedzac.

Happymama- mi nie mrowieja ręce tylko brzuch :)
Nie grzebaj sobie tam..... Nie wolno! Jeszce jakieś bakterie naniesiesz!!!
Z mojej str ci powiem ze jeszcze zanim zrobiłam test to sobie sprawdzałam .... I była nisko taka rozlana, pulchna ....rozlazła ze tak to określę.... Myśle ze to dobrze bo szyjka sie unosi i skraca do porodu nie??? Wiec myśle ze wszystko jest ok :)

Witam nowe mamy :) mało mnie ostatnio ale świąteczne porzadki w toku a senność mnie dopadła niesamowita
Happymama-u nas mlody tez radocha bo mikolajki. Happymama jaka powinna byc szyjka)wysoka twarda i zamknieta?

• Zmiany w szyjce macicy. Występuje kilka charakterystycznych dla ciąży objawów:

Zasinienie - podobnie jak w pochwie związane jest z przekrwieniem narządu.
Rozpulchnienie - pojawia się zazwyczaj około 4 tygodnia ciąży.
Zmiana śluzu szyjkowego - traci on swą rozciągliwość, przez okres ciąży jest cały czas nierozciągliwy, zmętniały.

wiec mysle ze z ta szyjka to ok.

Hej dziewczyny :) u mnie dziś kolejny dzień z bólami ale od rana mam wilczy apetyt, a tu pomidorki, sałatki itp ;) zaraz miche rosołku wrąbie ale bez makaronu :( ehhh

miłej :)

reklama
Happumama dzięki że pytasz. No za dobrze nie jest. Byliśmy w szpitalu. Lekarka nie widzi za dużo na usg więc chciała żebym została. Ale mamy synka i nie miałby kto z nim zostać. Więc kazała jutro z samego rana iść do ginekologa, a e domu leżeć. Mogą być różne powody tych plamien. Może być nawet to najgorsze czyli poronienie. Zobaczymy jutro.

Do góry