reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

happymama juz kumam- masz obnizenie narzadu rodnego. pewnie po tej ciazy zceka sie zabieg plastyki krocza- czyli podciagniecie do gory. do zalecen lekarza sie stosuj- dla dobra wlasnego i tej fasolki ktora nosisz.
anula88 ja po rozmowe z ginem biore duphaston, kwas foliowy 5 mg i witaminy, ja poprzednia ciaze stracilam- mialam pusty pecherzyk.
ann kurcze krwawienie to zawsze cos niepokojacego ale spokojnie. jutro do gina a teraz odpoczywaj i zero stresow :) bedzie dobrze zobaczysz. wszytskie musimy tak myslec- ja tez chcoiarz bardzo sie boje :)

u mnie wiedza tylko 4 kolezanki. rodzince jak bedzie ok powioemy na swieta

reklama
Ann- może ta lekarka z dyżuru bez jakichkolwiek umiejętności obsługi ultrasonografu... trzymam za Was kciuki, oszczędzaj się :)

Co do witamin biorę kwas foliowy i jod.

My już mówimy pomału rodzinie i znajomym :) teraz w weekend byliśmy u naszych Rodziców i przekazaliśmy radosną nowinę:)

Miłego wieczoru:)

Dzięki dziewczyny za dobre słowo i wsparcie :-*
Muszę być dobrej myśli chociaż boję się.
Jutro może się czegoś dowiem.

anula dzięki! ja generalnie też sobie tam nie grzebię ostatni raz sprawdzałam ją w dniu @ i była wysoko a dzisiaj jakoś tak dziwnie czułam więc sprawdziłam ale poleżałam pół dnia bo mąż w domu to miałam ten komfort :tak: i sprawdziłam teraz i jest wyżej już. Także już nie grzebię tam, zobaczymy co lekarz powie przy badaniu.

ann- kciuki mocno zaciśnięte! będzie dobrze!

ja mam duphaston, luteinę dopochwowo, jodik, kwas foliowy, do tego biorę sporo magnezu na kurcze w nogach i nospe rano i wieczorem

hupymum naraz ie wazne zeby w tych witaminach kwas foliowy byl. lekarz na wizycie pewnie cos ci da albo uzna ze nie musisz. ja w pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze tez tylko kwas foliowy bralam a teraz buiore wiecej i wyzsza dawke z tego wzgledu ze mialam pusty pecherzyk i stracilam ciaze jedna. i kazal mi juz brac

reklama
Do góry