reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hey kobietki ... czy można dołączyć ? Przyznam się ze podczytuje i kilkukrotnie probowalam napisać,ale produkujecie w tak szybkim tempie ze nie ogarnelam w przerwie między drzemkami ....

Mam juz synka,ma 8 lat i obecnie jestem po długiej walce o kolejna ciaze ... byly wzloty i upadki i kilka dni temu ujrzalam wymarzone 2 krechy na tescie ... smialismy się z mężem ze będziemy mieli prezent na Mikołajki i tak tez się stalo ... wczoraj bylam juz na pierwszej wizycie u mojego gina z uwagi na poronienia .... ciąża potwierdzona,widzialam naszą kropeczke,umiejscowiona prawidlowo .... w następny piątek kolejna wizyta ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hello. U mnie hmmm...bardzo dobrze... Oprócz bólu piersi promienieje.... Jakoś dziwnie. mam nadzieję że kropka ma się dobrze. Jestem wieczorem tylko zmęczona. Ahhh jeszcze 10 dni do wizyty...

Basia u mnie raczej senność, często mocz,czasem klucie w jajnikach i jakas kondycja kiepska ... cycuchy pelniejsze ale nie bola ....

Anula88 - witaj:) gratuluję ciąży :)

Anipo życzę Ci obym nie musiała Ci udzielać żadnych rad związanych z tą chorobą, ale jeśli niestety będziesz potrzebować jakiś wskazówek służę pomocą.

Dzien dobry laseczki! Witaj Anula! U mnie prawie ok :) Dzis tylko boli mnie kręgosłup i przez to brzuch sie odzywa.
Nie wiedziałam ze kiedyś to powiem ale .... JA CHCE ŚNIEG!!!!!!
Pogoda masakra.... Wieje i ciagle pada deszcz... Nawet z psem sie nie chce iść :( ehh... Podejrzewam ze u was tak samo? Czuje ze sńiegu na święta nie będzie :(

hej i ja sie witam:)
w srode zobaczylam dwie kreseczki- wew torek wizyta u gina :)
bete robilam: w srode 82 a w piatek 286

rowniez milych mikolajek zycze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ....
Wstalam ale z przyjemnością bym zamknela jeszcze oko :-)

Kropka mi tez się marzy snieg ... choć dzisiaj tez pięknie,takie sloneczko wiosenne ....
Brzucho mocno?bierzesz cos?

Jolcia dziekuje ....

Kasica Witaj i gratuluje ... teraz do tych naszych wizyt to czas będzie się ciagnol
...

Kurcze w pierwszej ciąży człowiek jakoś nie swirowal a teraz
...

Jak mijaja wam Mikołajki ?

Do góry