reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Anpio- współczuję, dużo zdrowia życzę:) z cukrzycą w ciąży nie jest łatwo ale wiem z doświadczenia ze mozna to mimo wszystko przetrwać.
A może przede badaniem zjadlas dużo słodyczy? Albo byłaś czymś zdenerwowana, to też podnosi poziom cukru.
Co do TSH to się nie znam.

reklama
Dzięki Jolcia, w poniedziałek zrobię krzywą to się okaże, jeśli cukrzyca to pewnie zamęczeni cię pytaniami co można, co nie itd. We wtorek mam usg i endokrynolog, napiety grafik mi się robi.

witam wszystkie nowe mamy!

Ann- zmartwilas mnie, odpoczywaj i koniecznie do lekarza w poniedzialek, czasami plamienia oznaczaja spadek progestronu i trzeba cos podac.

Witam :) Ja lecę w poniedziałek do rodzinnego i poproszę skierowanie na badania z krwi. Też muszę sobie sprawdzić tsh, morfologie, toxo i bete. A jak samopoczucie dzisiaj? Ja jestem strasznie senna i zaliczyłam pierwsze mdłości poranne co jest o tyle dziwne że w pierwszej ciaży nie miałam ich wcale...
Ann jeśli chodzi o Twoje plamienia to podejdź do tego spokojnie, plamienia brunatne bardzo często się zdażaja na poczatku ( ja sama miałam takie w pierwszej ciaży) w 95% sa nie groźne ale oczywiście wizyta u ginekologa nie zaszkodzi i upewnienie się. Dlatego nie denerwuj się na pewno wszystko będzie ok :)

reklama
Happymama dzięki. Do poniedziałku nie daleko ale mi o tak się służy.

Enidka dzięki za pocieszenie staram się ale czasami mi trudno kiedy pierwsza ciąża taka spokojna była. Stres daje się wieczorem we znaki.

Do góry