reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hey kobietki ... czy można dołączyć ? Przyznam się ze podczytuje i kilkukrotnie probowalam napisać,ale produkujecie w tak szybkim tempie ze nie ogarnelam w przerwie między drzemkami ....

Mam juz synka,ma 8 lat i obecnie jestem po długiej walce o kolejna ciaze ... byly wzloty i upadki i kilka dni temu ujrzalam wymarzone 2 krechy na tescie ... smialismy się z mężem ze będziemy mieli prezent na Mikołajki i tak tez się stalo ... wczoraj bylam juz na pierwszej wizycie u mojego gina z uwagi na poronienia .... ciąża potwierdzona,widzialam naszą kropeczke,umiejscowiona prawidlowo .... w następny piątek kolejna wizyta ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hello. U mnie hmmm...bardzo dobrze... Oprócz bólu piersi promienieje.... Jakoś dziwnie. mam nadzieję że kropka ma się dobrze. Jestem wieczorem tylko zmęczona. Ahhh jeszcze 10 dni do wizyty...

Basia u mnie raczej senność, często mocz,czasem klucie w jajnikach i jakas kondycja kiepska ... cycuchy pelniejsze ale nie bola ....

Anula88 - witaj:) gratuluję ciąży :)

Anipo życzę Ci obym nie musiała Ci udzielać żadnych rad związanych z tą chorobą, ale jeśli niestety będziesz potrzebować jakiś wskazówek służę pomocą.

Dzien dobry laseczki! Witaj Anula! U mnie prawie ok :) Dzis tylko boli mnie kręgosłup i przez to brzuch sie odzywa.
Nie wiedziałam ze kiedyś to powiem ale .... JA CHCE ŚNIEG!!!!!!
Pogoda masakra.... Wieje i ciagle pada deszcz... Nawet z psem sie nie chce iść :( ehh... Podejrzewam ze u was tak samo? Czuje ze sńiegu na święta nie będzie :(

hej i ja sie witam:)
w srode zobaczylam dwie kreseczki- wew torek wizyta u gina :)
bete robilam: w srode 82 a w piatek 286

rowniez milych mikolajek zycze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry ....
Wstalam ale z przyjemnością bym zamknela jeszcze oko :-)

Kropka mi tez się marzy snieg ... choć dzisiaj tez pięknie,takie sloneczko wiosenne ....
Brzucho mocno?bierzesz cos?

Jolcia dziekuje ....

Kasica Witaj i gratuluje ... teraz do tych naszych wizyt to czas będzie się ciagnol
...

Kurcze w pierwszej ciąży człowiek jakoś nie swirowal a teraz
...

Jak mijaja wam Mikołajki ?

Do góry