Ann_
Fanka BB :)
Happymama dziękuję za informację. Poproszę męża żeby kupił ibuprofen w syropie :-) właśnie teraz nie wiem. Jestem co raz bardziej przekonana że to trzydniowka. Nie przechodził dotąd żadnych chorób. Miał jedynie katar dwa razy. Dlatego miałam w domu jedynie syropek dla dzieci od pierwszego dnia życia :-/
U niego na pewno idą trójki i czwórki ale może ja to tak polaczylam, a to wcale nie zęby. Dotąd ząbki szły w miarę spokojnie. Kilka placzliwyvh nocy i tyle.
No okaże się jutro czy to trzydniowka. Ale syrop i tak kupie.
Powiesz mi jeszcze coś na temat szczepień w Niemczech. Przepraszam że tak wypytuje :-( ale wolę dostać sprawdzone informacje niż szukać po niecie. W Polsce już nie mamy ubezpieczenia więc tam nie musimy się szczepić.
U niego na pewno idą trójki i czwórki ale może ja to tak polaczylam, a to wcale nie zęby. Dotąd ząbki szły w miarę spokojnie. Kilka placzliwyvh nocy i tyle.
No okaże się jutro czy to trzydniowka. Ale syrop i tak kupie.
Powiesz mi jeszcze coś na temat szczepień w Niemczech. Przepraszam że tak wypytuje :-( ale wolę dostać sprawdzone informacje niż szukać po niecie. W Polsce już nie mamy ubezpieczenia więc tam nie musimy się szczepić.