reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzięki dziewczyny :) dziś mam wizytę u ginka i liczę na słowa otuchy ;) bo jak narazie to masakra :( łykam nospe jak jest bardzo źle, ciągle sprawdzam czy nie plamie, boli i ciągnie i mdli non stop :( skurcze łydek i całe noce nie przespane. Pierwszą ciążę było spoko ale to 7 lat temu a człowiek nie młodnieje ;) choć może i inaczej podchodziłam, leżałam, rozpieszczałam się itp. a teraz nikt za mnie nie zrobi ;) dziecko się samo do szkoły nie wyprawi ;) dobrze, że przynajmniej mąż sobie śniadanie sam kupi ;)

co do pamiątek to właśnie odkopałam skrzynkę córki - mam tam pierwsze śpioszki, skarpetki itp, pamiątki z chrztu, życzenia, no i pamiętnik z ciąży :) zdjęcia usg, moje zapiski, fajnie się czytało po latach :) z pierwszego roku mam też pamiętnik córki ze zdjęciami

reklama
Nadzieja pamiętam o tych gotowych albumach Ale wczoraj fatalnie się czułam i nie korzystałam z laptopa... Dziś poszukam na tel to Ci linka wyśle.

U mnie bez zmian wymioty męczą od rana :(

Witam! Siedzę i myślę czy jest już grupa sierpniowych mam na forum... a tu już 65 stron zapisanych! No nie będę się oszukiwała że nadrobię:) W poniedziałek ujrzałam na teście 2 kreseczki. Oczywiście test powtórzyłam we wtorek i w czwartek;) Na bete nie idę, żeby się dodatkowo nie stresować. Wizytę u gina mam 15.12. i mam nadzieję usłyszeć już małe serduszko. Oczywiście ciąge biegam do toalety sprawdzać czy nie dostałam jednak okresu... Kurcze powiem Wam że to moja druga ciąża i boję się jak cholera... i to kurcze początek a mi hormony szaleją jak diabli i ciągle płaczę:/

Madzix mam to samo...każde ukłucie sprawdzam w toalecie, ale nie mogłabym czekać tak długo z wizytą ;) choć nie liczę że na usg coś już będzie no ale przynajmniej z lekarzem pogadam co i jak brać i jakie badania porobić :) no i nie wiem jak na to zareaguje młoda ale od jakiegoś czasu dopytuje kedy będzie dzidziuś to oby się ucieszyła :)

Mam w książeczce. Jak wystarczy to super :-)

Isiorek powodzenia u lekarza :-)

Jolcia trzymaj się

Madzix witaj i gratulacje
Napisz coś więcej o was :-)

Isiorek-trzymam kciuki za wizyte!
Madzix-witam i gratuluję u mnie tez druga a stresuje się strasznie.
Ja czuje się mało ciazowo od kilku dni...czasem w brzuchu zakluje,czasem plecy bolą i wczoraj przy kolacji pomidor mi pachniał i smakował jak zepsuty. Mdlisci tez sporadyczne ;)

reklama
Do góry