reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny, mam nadzieję, że będę sierpniowka razem z Wami. Dzisiaj rano zrobiłam test, wyszły 2 kreski <3 beta 3523... dziś 36 dzień cyklu przy cyklach 37 dniowych. Przewidywany termin porodu między 2 a 12 sierpnia. Do lekarza pójdę być może pod koniec przyszłego tyg albo na początku kolejnego. Na razie w piątek powtórzę bete.

Coś niecoś o mnie... mam 31 lat, 19 miesięcznego synka którego dalej karmię piersią i o którego starałam się ponad 5 lat (terapie hormonalne, operacje, inseminacje itp) Udało się jak wyleczylam tarczyce a teraz też prawie bez starań :-) co jeszcze... jestem księgowa, na wychowawczym i marzy mi się 4 dzieci :-)

Byłam w majowkach 2014. Dalej ze sobą piszemy, więc mam nadzieję, że i ta grupa przetrwa o wiele dłużej niż nasze ciąże...

Pozdrawiam!

reklama
Nadzieja witaj :-) szczere gratulacje z powodu ciąży i dobrze ze do nas trafiłaś :-) fajne masz.marzenie ;-)

hehe :) podobno jak będę miała 2 to mi się odechce... zobaczymy :) nie dam rady nadrobić dotychczasowych postów pewnie... dużo nas już tu jest?

Hej hej, strasznie wcześnie :/ mam nadzieję, że mój synek będzie dziś łaskawy i da się mamie wyspać. Wczoraj budził się co 2h...

Nadzieja czworka dzieci jest fajna. Mi sie nawet piatego zachcialo
Ja bylam na lutowkach 2014 i poznalam ekstra dziewczyny tam i so dzis piszemy codziennie na zamknietej grupie fb.

Nadzieja witaj. Gratulacje. Fajnie ze jest nas coraz więcej. Dziewczyny ja tez juz zmykam spać. Zmęczona jestem. Dzień pelen wrażeń tez potrafi wykończyć :-) dobrej nocy :)

Happumama chciałam się ciebie zapytać co podajesz od gorączki. Mój syn ma 14 mc. I od wtorek w nocy ma gorączkę
A dziś w nocy ciągle 39-40 i nie chciała spać jak podałam. PEDICETAMOL mam jeszcze Polski dla noworodków kupiony ale przydałoby się coś mocniejszego. Już nie wiem. Żadnych innych objawów. Jakby to od zębów może już by przeszła co myślisz?
I chciałam cie zapytać o temat szczepień w Niemczech. Powiesz mi coś więcej?
Z góry dziękuję :-*

reklama
Jeśli występuje wysoka gorączka to dajesz na zmianę np. Nurofen i po 2 godzinach czopek po kolejnych dwóch godzinach nurofen. Aby między nurofenem było 4 godz. Przerwy. nogi i pachwiny odkrywasz i tak dziecko ma leżeć wtedy na pewno pomoże. Powodzenia

Do góry