mam pytanko do tych którym siara już cieknie, miałyście jakąś zapowiedź tego że zacznie lecieć? Od wczoraj lewy sutek niemiłosiernie mnie boli i kłuje. I mam wrażenie ze obwódki jakieś takie sine sie zrobiły. I tak się zastanawiam czy coś sie będzie działo i czy to normalne...
Ja mam siare od ok. 18 tygodnia, ale nie mialam zadnych objawow przed. Raz jest mniej, raz wiecej, raz bardziej przezroczysta, raz zoltawa, malo albo duzo tak, ze koszulka i poscel mokra haha
@fryte3qa paski piekne! super kolory, najbardziej zolty, bo ozywia calosc!
@kamcia567 zawsze o takich marzylam psiakach! Sa cudne!
@Fimka az tak z tym bolem?! Ja jednak zaczynam sie bac, ze nie dam rady i sie poddam hah
Co do koszul... dobrze, ze mnie uswiadamiacie. Bo ja ok, mowie, ze dziecku mozna na biezaco wszystko dokupic, co brakuje, ale jak mi wody odejda, to nie bede biegac za koszulami z guziczkami, czy jakimis specjalnymi majtkami! Musze jednak zrobic jakas liste...
Zazdroszcze zwierzatek! Ja zawsze cos mialam. W wieku 6 lat sprawilismy sobie pieska. Byl z nami 13 lat, a w miedzyczasiechomiczku, krolocki, rybki, szczurki i inne tego typu pierdolki. Po zalobe za psem haha poszlam do schroniska i przynioslam kociaka. Leon byl w domu 3 lata, potem okazalo sie, ze jakas wrodzona wade nerek mial i i tak dobrze, ze tyle pozyl, widocznie mial bardzo dobre warunki - tak powiedzial weterynarz. Ja w miedzyczasie zdazylam sie wyprowadzic, mama zostaa sama, wiec wpadla w te koty
tata przyniosl jej nastepnego, ale okazalo sie obojniakiem i nie mialo szans na przezycie :O ona to ma pecha... Ale dlugo nie wytrzymala, znow przyprowadzila jakies malenstwo ze schroniska, meczy, rzadzi, ale jest oczkiem w glowie. Niestety jeszcze nie mialam okazji go poznac, bo od wrzesnia nie bylo mnie w PL.
Moi aktualni wynajemcy nie akceptuja zwierzat. Zobaczymy jak bedzie po przeprowadzce, ale juz sie napalilam na rybki w okraglym malym akwarium!