reklama
a ja się obawiam końcówki latem, oby nie było upałów obawiam się też jak poradzę z moją 6latką bo na kolonie jest za mała.
Anula - też w pierwszej ciąży chciałam pracować do końca a tu zagrożenie i od 5miesiąca wegetacja
z niecierpliwością czekam na badania i co 10minut sprawdzam stronę, no masakra
Anula - też w pierwszej ciąży chciałam pracować do końca a tu zagrożenie i od 5miesiąca wegetacja
z niecierpliwością czekam na badania i co 10minut sprawdzam stronę, no masakra
Kropka1985
Fanka BB :)
Isiorek- Ja zawsze marzylam o spacerkach z bobasem w lato.... Ale takie juz wieksze 7-8 mc tak w bodach I skarpetkach a tu bedzie malenstwo....
Znowu mi moze nie marza sie upaly Chociaz jak Mam wybrac to je wole. W Szwecji niestety albo jest ukrop albo leje... A jak powiedzmy ostatnie 2 mc bede siedziec w domu to wole juz ladna pogode I relax w ogrodzie
Znowu mi moze nie marza sie upaly Chociaz jak Mam wybrac to je wole. W Szwecji niestety albo jest ukrop albo leje... A jak powiedzmy ostatnie 2 mc bede siedziec w domu to wole juz ladna pogode I relax w ogrodzie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Isiorek ja tez się martwie jak sobie poradzę przy moim rozbieganym 4 latku
Kropka-spacery z bobasem latem to fajna sprawa...mam kwietniowego synka wiec cale lato na dworzeja licze na cieple lato co by na ogrodzie siedziec
Kropka-spacery z bobasem latem to fajna sprawa...mam kwietniowego synka wiec cale lato na dworzeja licze na cieple lato co by na ogrodzie siedziec
Kropka1985
Fanka BB :)
Laski! Mam ochote na kapiel Troche sie boje.... Glupie Troche... Jaka temp moze miec woda? Ja uwielbiam gorace.... Wiem ze nie mozna.... Ciepla moze byc?
Witajcie sierpniówki
W niedzielę ujrzałam dwie kreski, dzisiejsza już ciemna mimo, że dziś dopiero przypada termin @.
Mam synka z maja 2010 a teraz przyjdzie urodzić w środku (mam nadzieję niezbyt upalnego) lata
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona ) Termin jakoś na połowę sierpnia
W niedzielę ujrzałam dwie kreski, dzisiejsza już ciemna mimo, że dziś dopiero przypada termin @.
Mam synka z maja 2010 a teraz przyjdzie urodzić w środku (mam nadzieję niezbyt upalnego) lata
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona ) Termin jakoś na połowę sierpnia
reklama