reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

hej,
od wczoraj zaczęły mi się mdłości, jest ciężko ale ogólnie cieszy mnie ten fakt :tak: bo jak to mawia mój ginek "mdłości to dobry znak" i tego się trzymam ;-)

nadzieja- trzymam kciuki!

co do fb to ogólnie jest za bo taka grupa zamknięta to super sprawa ale myslę że należy z tym poczekać aż się wszystkie tu zbierzemy i lepiej poznamy wtedy będzie wiadomo kto się udziela itd. I wtedy można taką grupę stworzyć jak najbardziej,

reklama
Witajcie:) także uważam, że jeszcze za wcześnie aby przenosić się na prywatne forum bo sporo dziewczyn może do nas dołączyć:) Sama przecież dopiero wczoraj do was zawitałam :)
W poprzedniej ciąży miałam mdłości od około 6 tygodnia praktycznie do samego końca, nic dobrego mi to nie przyniosło...Z kolei w ciąży z córką przez jakieś dwa tygodnie wieczorem mnie mdliło i wszystko, ciąża książkowa bez żadnych anomalii no może poza położeniem miednicowym :) Teraz puki co czuję się dobrze, czasem jajniki zakłują albo poczuję ciągnięcie w brzuchu, zmęczenie w normie senność także i o dziwo częstszych wycieczek do wc nie odbywam...Zaczynam zastanawiać się czy aby wszystko w porządku??? Ale i tak nie jestem stanie niczego zmienić...co ma być to będzie a wierzę, że będzie dobrze :) Dostałam już od życia po tyłku, ile można!!!
Wybrałyśmy się dzisiaj z Małą na zakupy do miasta i spóźniłyśmy się na autobus powrotny:p Dobrze, że Majka lubi takie rozrywki i podróżuje już na nóżkach, bo bym chyba wyzionęła ducha z tym moim 13 kilogramowcem na rękach :) Kupiłam w Biedronce śliczne ramki na zdjęcia po 9,99 i prześcieradło do nowego łóżka :)

Czesc dziewczyny :) podczytuje Was od jakiegoś czasu i chciałabym dołączyć. Wczoraj zrobilam test i pokazały sie na nim dwie kreseczki. Umówiłam sie juz na wizytę u ginka ale musze poczekać do 17 na wizytę. Czyli tak naprawdę jeszcze niczego nie jestem pewna, ale bardzo mocno chciałabym mieć dzidziusia ;)

Wróciłam właśnie z usg i siedzę i ryczę.
Na usg nic nie widać, tzn widać ale tylko 8 milimetrowy pęcherzyk i nic poza tym. Wiec albo to jest pusty pęcherzyk, albo ciąża jest młodsza niż to wynika z daty ostatniej miesiączki, w sensie ze owulacja byla później niż w połowie cyklu.
za 10 dni mam powtórzyć usg. Przecież ja oszaleje przez te 10 dni !!!!!

anpio spokojnie, w pierwszej ciąży też tak miałam, że z usg ciąża była młodsza niż z tabelki, a na kolejnym już było dobrze....3mam kciuki :) tez już wariuje a usg dopiero 18stego

Cześć dziewczyny ,
Kilka dni mnie nie było , a tu tyle nowych mam się pojawiło ! [emoji5]️ Witam wszystkie serdecznie i gratulacje !!! Spokojnych 9 miesięcy .
Ja jutro mam pierwsza wizytę , juz się nie mogę doczekać. To jest moj 5 tc ,nadal nie mam objawów , do łazienki tez nie ganiam , ale przyznam się że śpię lepiej [emoji4]

Ostatnia edycja:
Za wszystkie przyszłe mamusie trzymam bardzo mocno kciuki! Mam nadzieje ze i u Was i u mnie wszystko bedzie dobrze. Musi byc!

anpio ja cie doskonale rozumiem- pzrechodzilam to w kwietniu. ale spokojnie. wiem ze latwo nie jest ale musisz dac rade.
ola na gardlo sa takie specjalne tabletki *spam* gardlo

witam nowe mamusie.
ja po wizycie- bez usg bo za wczensie. mam sie stawic na kolejnej wizycie 29 grudnia i wtedy bedzie juz wszytsko wiadomo.

reklama
Anpio a który to tydzień? Ja właśnie dlatego jeszcze nie byłam u gina. Nie mam pewności kiedy była owulacja i nie chcę się dodatkowo stresować. Hormony mi buzują jak szalone:( Siedze i rycze mega zdenerwowana. Czym? Niczym! Czuje się jak przed egzaminem a po prostu siedzę w domu i się relaksuje.... Ja chcę już sierpień...

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Do góry