reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja Ami urodziłam w marcu, świata pododa była wiosna i całe dnie spedzslysmy na spacerach :)

Teraz z dwójką dzieci może być trochę ciężko... Ale nie ja pierwsza nie ostatnia :)

reklama
Troszkę trudno was dziewczyny nadrobić:D napiszę pare słów o mnie zeby się przedstawić. Mam 26 lat, od 4 lat mieszkam w Niemczech, mam 23 miesięcznego synka i bardzo bym chciala zeby miał rodzeństwo. To pierwszy miesiąc naszych starań był i chyba sie udało. Jeatem trochę niepewna tego wszystkiego bo dopiero wcziraj test wyszedł pozytywny a przed nim robilam 3 i wszystkie były negatywne. Moze było za wcześnie. Po weekendzie powtórzę jeszcze raz test przed pójściem do lekarza :)

Rozumiem doskonale wasze zmartwienia o to jak sobie poradzicie z dwójką. Ja mam tez takie mysli ;)

Ja tez sie zastanawiałam nad tym czy można i w jakiej wodzie brać kąpiel. W pierwszej ciazy nie mielismy prysznica i zawsze brałam kąpiel ale w takiej średnio ciepłej wodzie. I wszystko było ok.

Ja urodziłam pod koniec stycznia i bylo zimno i niefajnie sie chodziło na spacery. Moze teraz było by przyjemniej urodzić w lecie :)

Odpuscilam kapiel..... Biore prycha.... Wykapie sie u rodzicow w Pl :) jak juz bede po lekarzu.... W rossmanie mozna kupic fajne sole do kapieli :)
Pfff.... Ale Mam plany nie????? :) :D

Witajcie sierpnióweczki :)
Chyba nie dodał się mój poprzedni post więc ponawiam :)

Jestem mamą 5 letniego urwisa, teraz ponownie będą mamą w co jeszcze trudno mi uwierzyć, ale testy oraz badanie krwi nie kłamią :)
Synek wprawdzie samodzielny, ale obawy są pewnie jak u każdej mamy :)

Pozdrawiam Was gorąco i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona :)
Postaram się nadrobić kilka stron wstecz by być na bieżąco :)
Oby było nam dane szczęśliwie dotrwać do sierpnia w dwupaku czego sobie i Wam życzę :)

Aneta i Latika - witajcie :) gratuluję pozytywnych testów:)

Dziewczyny boję się jutra... cały dzień do późnej nocy będziemy same (ja i Ami)... dziś przy wymiotach mdlalam, na szczęście było to już jak Wojtu wrócił z pracy...

reklama
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki:)
Jolci,a a nie masz kogoś znajomego albo z rodziny w pobliżu kto by mógł Ci pomóc? Jak nie chcesz mówić o ciąży to powiedz że się zatrułaś albo coś....
Ja poprzednio rodziłam latem - w lipcu. Końcówkę wspominam tragicznie (i jeszcze do 42tc młoda nie chciała wyjść...). Już maj był koszmarnie upalny... Jedyny plus to ciuchy - nie potrzeba jakiś ciepłych kurtek ciążowych itp no i spacery:) Ale pamiętam że spuchłam jak bombka. Stopy mi się w regulowane sandałki sportowe nie mieściły:eek: Obiecałam sobie że następne dziecko będzie na wiosne albo jesień, ale nie dotrzymałam obietnicy:p

Do góry