reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
widzisz a ja głupia bym tarła te sutki :D
kto ma ochotę ten chrzci ale jak koleżanki mi mówią ze oh tyle pieniędzy poszlo bo sale w restauracji zarezerwowaly i na koniec w tysiącach wydatek wychodzi...jakby nie można bylo do domu zaprosić na obiad i po co pól rodziny na sile zapraszać...moze jakas dziwna jestem ale takie moje zdanie ze szkoda by mi bylo 3000 wywalić lekką ręką...wolała bym pojechać z dzieckiem na wycieczkę, kupic mu jakaś droższą zabawkę, wykupić karnet na zajęcia na basenie..

mi wyszlo 1200 zl w restauracji na 22 osoby. byl obiad, ciasto i kawa i wszytscy sie rozeszli a amy wrocilismy dos iebie na spokojnie. no kazdy woli co innego

widzisz a ja głupia bym tarła te sutki :D
kto ma ochotę ten chrzci ale jak koleżanki mi mówią ze oh tyle pieniędzy poszlo bo sale w restauracji zarezerwowaly i na koniec w tysiącach wydatek wychodzi...jakby nie można bylo do domu zaprosić na obiad i po co pól rodziny na sile zapraszać...moze jakas dziwna jestem ale takie moje zdanie ze szkoda by mi bylo 3000 wywalić lekką ręką...wolała bym pojechać z dzieckiem na wycieczkę, kupic mu jakaś droższą zabawkę, wykupić karnet na zajęcia na basenie..
Ja jakbym miała możliwość to też bym w domu robiła a że takiej nie mam jak zjedziemy do Pl to trzeba coś małego zamówić po małych kosztach ;)

kassia - to u Ciebie tanio to wyszło!
mnie najbardziej zraża to że bym musiała łaskawie prosić księdza by się zgodził i jeszcze jakieś deklaracje składać...jakby juz nie wystarczyło te ,,co łaska" :p

no ja też przy poprzednich imprezach cos koło tysiaka płaciłam
teraz mi szkoda
z mężem jak rozmawialiśmy postawiliśmy na to, że robimy szybko chrzciny i w domu, by nie było hałasu tylko na luzie z chrzestnymi-mam kilka patentów na proste i smaczne dania, dobrej myśli jestem

Ja będę robić pepkowe żeby była impreza ale też właśnie na mało osób i po taniosci ;)

A tak z innej beczki. kochane jak jest u was z trzymanie moczu? Kichacie na mokro? Bo mnie się zdarza. Nie pójdzie dużo ale coś zazwyczaj ta.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

koficzka - to by bylo idealne, tylko chrzestni i obiadek w domu i z głowy :)

mamakulka - miałam momenty ze czułam ze popuszczam kropelkę lub dwie ale przy podnoszeniu czegoś...teraz trochę się to uspokoiło ale i tak mam uplawy wiec bez wkladek codziennie nie da rady.

reklama
No ja w sumie jak bym bez wkładek była to majtki posikane . To jest normalne na tym etapie?

Mika a jak maluszek? Popukal do mamy czy dalej nieśmiały? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry