reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

kassia - to u Ciebie tanio to wyszło!
mnie najbardziej zraża to że bym musiała łaskawie prosić księdza by się zgodził i jeszcze jakieś deklaracje składać...jakby juz nie wystarczyło te ,,co łaska" :p
bralam podstawowy zestaw nie chcialam jakiegos wielkiego balu robic, obiad ciasto i akwa i koniec
Ja będę robić pepkowe żeby była impreza ale też właśnie na mało osób i po taniosci ;)

A tak z innej beczki. kochane jak jest u was z trzymanie moczu? Kichacie na mokro? Bo mnie się zdarza. Nie pójdzie dużo ale coś zazwyczaj ta.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie slabo z tym- milam z tym problem juz po pierwszym porodzie. kichanie albo kaszel to masakraaaaaaaaaaa

reklama
mamakulka - od kilku dni mam istne szaleństwo w brzuchu aż milo :) np. Wczoraj przed snem dzidziuś pół godziny się kręcił aż się sama do siebie cieszyłam jak jakaś głupia :) i rano jak wstałam na chwile a potem znów się położyłam to kolejną serię dostałam i to jak mocno sie ruszał! Miałam wrażenie ze obroty robi :) od 3-4 dni czuje go bardzo często przez cały czas, więc jest cudownie bo wiem że żyje :D

co do popuszczania to słyszałam ze to popularny problem w ciąży i po ciąży niestety :/ ale na wszystko jest metoda, żurawina lub jakieś leki na pewno się znajdą a po poród mięśnie kegla będziemy ćwiczyć :D

Znów mnie chwile nie było i chyba nie dam rady nadrobić was .
Co do ruchów u mnie juz bardzo reguralnie 20-23 i rano 7-10 jest najbardziej aktuwna w ciagu dnia sporadycznie a w nocy w ogóle...chyba spi ;)
My ciag dalszy prac ogrodowych...kupilismy fajny stolik z krzeslami i parasolem...do maja skończymy tez plot i całą resztę a wszystko dzieki mojemu S. Wariat robi wszystko zebym ostatnie 2 misuace nie musiała biegac z malym na dlugie spacery.

reklama
Do góry