reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

kassia - to u Ciebie tanio to wyszło!
mnie najbardziej zraża to że bym musiała łaskawie prosić księdza by się zgodził i jeszcze jakieś deklaracje składać...jakby juz nie wystarczyło te ,,co łaska" :p
bralam podstawowy zestaw nie chcialam jakiegos wielkiego balu robic, obiad ciasto i akwa i koniec
Ja będę robić pepkowe żeby była impreza ale też właśnie na mało osób i po taniosci ;)

A tak z innej beczki. kochane jak jest u was z trzymanie moczu? Kichacie na mokro? Bo mnie się zdarza. Nie pójdzie dużo ale coś zazwyczaj ta.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie slabo z tym- milam z tym problem juz po pierwszym porodzie. kichanie albo kaszel to masakraaaaaaaaaaa

reklama
mamakulka - od kilku dni mam istne szaleństwo w brzuchu aż milo :) np. Wczoraj przed snem dzidziuś pół godziny się kręcił aż się sama do siebie cieszyłam jak jakaś głupia :) i rano jak wstałam na chwile a potem znów się położyłam to kolejną serię dostałam i to jak mocno sie ruszał! Miałam wrażenie ze obroty robi :) od 3-4 dni czuje go bardzo często przez cały czas, więc jest cudownie bo wiem że żyje :D

co do popuszczania to słyszałam ze to popularny problem w ciąży i po ciąży niestety :/ ale na wszystko jest metoda, żurawina lub jakieś leki na pewno się znajdą a po poród mięśnie kegla będziemy ćwiczyć :D

Znów mnie chwile nie było i chyba nie dam rady nadrobić was .
Co do ruchów u mnie juz bardzo reguralnie 20-23 i rano 7-10 jest najbardziej aktuwna w ciagu dnia sporadycznie a w nocy w ogóle...chyba spi ;)
My ciag dalszy prac ogrodowych...kupilismy fajny stolik z krzeslami i parasolem...do maja skończymy tez plot i całą resztę a wszystko dzieki mojemu S. Wariat robi wszystko zebym ostatnie 2 misuace nie musiała biegac z malym na dlugie spacery.

reklama
Do góry