reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
@fryte3qa pozytywne nastawienie, może są niewielkie. Zdarza się, ze ktos rodzi te kamienie i nawet nie poczuje ;)

Ja miałam pracowity weekend. Piatek i sobota urodziny siostrzeńca, to robota od rana do wieczora. Wczoraj odpoczynek i wybraliśmy się na 7km spacer haha wieczorem padłam.

Dlatego poniedziałek przed praca i kursem leniuchuje, bo do domu wrócę przed 21...
Wystawiłam Lilke na słoneczko, kawka, Mozart i maluje paznokcie - raj hihi

Zawsze jadłam jednak gałkę lodów, w ciąży zaczęłam po dwie, a wczoraj doszlam do 3 i było mi malo! Hihi co to będzie latem

Ja też mam pociąg do lodów. Kiedyś jadłam wyłącznie sorbety, a teraz im cięższe bardziej śmietankowe czy czekoladowe tym lepiej :) Mogę ciasta czy czekolady nie jeść, ale lodów nie odpuszczę :)

a ja po dentyscie- zeby juz wyleczone ale dzisla krwawiace bardzo- mowila ze hormonalnie tak jest niestety.
u mnie tez pogoda piekna- ide po mala do szkoly a potem z nia na rolki :)

latem nati będziemy -w wiaderku kupować
dobra- też się boję :D bo ciągnie mnie bardzo....

happymama-otóż to przewracanie z boku na bok.... choć powiem ci, że ja tez lepiej znoszę tą ciążę niż poprzednią

frytka zakaz łamania się, może jakoś rozbiją, podpytaj lekarza nie sądzę by ciebie na ból narazili

Fryteczko trzymaj się tam! :*

Ej wiecie Mnie też do lodów ciągnie. Ostatnio w biedronce juz zaczęłam w ogóle otwierać pudełko tych dużych ale mąż mnie zastopowal. Ja w ogóle nie jarzylam co odwalam :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez lody uwielbiam a wczoraj w sklepie musialam sledzie z cebulka kupic- az maz sie ze mnie smial. az sie tzreslam jak niopslam je do domu pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lody kocham w ciąży :-) Dzis tak ponuro i brzydko, wstalysmy z corcia o 10. Pierwszy raz od 3 lat :-) ide zaraz posegregowac ciuszki dla dziewczynki, wypiore i wystawie na sprzedaz, bo jak bedzie chlopczyk to sa mi zbedne:-) Milego dnia :-)

śledzie też kocham :) Kurczę, ja chyba wszystko już kocham :) Z odrzutów takich ciążowych to pozostały mi tylko buraki, herbata i kawa. Cała reszta już spoko, ale jakie skrajne smaki jak lody, śledzie czy lemoniada to szaleństwo.
Mam tylko problem z dietą przy braniu żelaza. Staram się jeść sporo błonnika. Na pierwsze śniadanie robię sobie mussli z jogurtem naturalnym, ale niestety po 2h jestem już głodna. Spróbuję jutro do tego dodać sporo owoców, ale jestem typem który śniadanie musi zjeść porządne, ciężkie, a nie tam jakieś zdrowe. Jak nie wsunę chleba białego a nie jakiegoś tam ciemnego z ziarenkami to jakbym nic nie zjadła :(

reklama
U mnie poniedziałek extra się zaczął.... Syn gorączka 38 i porażka..

Tak laser lepiej bo jeśli się okaże że jest głębiej przebarwienia to kwas Nie ściągnie więc po co przepłacać ;-)

Do góry