reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mika - łeee, to mój brzuch wygląda, jakby po nim kombajn przejechał :D
Nic się nie martw, Ty masz gładką bliznę.
Ja mam b. głęboką bruzdę, 3 cięcia w tym samym miejscu :/
To tego przy pępku nie zszywali, tylko po prostu zawinęli gazik sznurkiem :/
Wygląda okropnie, ale już się przyzwyczaiłam.
Mąż widząc latem kobiety w bikini zawsze powtarza: jejku jakie te kobiety mają dziwne brzuchy :D ;)
Kochany :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fimka - teraz rozumiem czemu tak mówisz, faktycznie beznadziejnie Cie zszyli :( ale mówisz że wyćwiczyłaś po ciąży ładny brzuszek więc podziwiam silną wolę! I brawa dla męża , kochany facet ;)

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No to obie mamy pieknie oby to w koncu przeszlo i czlowiek mogl funkcjonowac wiec zycze Tobie i sobie zeby to sie ustabilizowalo :) dawaj znac jak postepy :)dzieki dziewczyny za wsparcie:)

fimka ja mam bliznę wielką na ramieniu i dość duże przebarwienia na jednej z rąk- wiem że taki dobry i kochany mąż to podstawa a i sama sie przyzwyczaiłam-taki mój urok, jak i Twój z brzucholem, to tylko brzuch
ja swojego po 2 ciaży nie wycwiczyłam na tyle by czuć zadowolenie, odpusciłam kupiłam oczoje.b.ny strój i jestem szczęsliwa na plaży

Dzieki Dziewczyny za wsparcie. :-* Powiem Wam że po kroplowce czuję większa ekstaze niż po spełnieniu pierwszej zachcianki ciazowej, która był kapuśniak :-) :-) ten ból był straszny. Polcia- damy radę :-) dla bobasow wszystko :-) :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello.

Dziewczyny dużo zdrówka i oby bez bólu do końca ciąży!
Moje dziecię na.razie bardzo delikatny i nie daje tak popalić ;-)

Ja m tylko nerwy i dziś taki dzień że darlam się na M i walnelam go w plecy.. Tak mnie wyprowadził z równowagi.. Kurcze straszne te hormony!

Dziewczyny pamiętajcie o kremie z najmocniejszym filtrem i smarować szczególnie twarz bo potem mogą przebarwienia was czekać....U mnie tak było i jak się opalam to mam normalnie wąsa.. Teraz po ciąży idę na laser.

polcia i frytka wspolczuje i szybkiej poprawy zycze ! Mialam zapchana nerke w ostatniej ciazy i bol jest mega takze wiem co czujecie :/

popijam kawke , ptaszki cwierkaja, synek mu sie rozkopuje w brzuchu :) zapowiada sie cieply i sloneczny dzien. Jedno dziecko juz wyprawilam na Autobus szkolny zaraz bede budzic kolejna dwojke ;)

ciezko juz die robi z chodzeniem a przewracanie sie z boku na bok to wyczyn. Tak Jak koficzka napisala emerytka pelna geba :D ale kondycyjnie czuje sie lepiej niz w poprtedniej ciazy a myslalam ze bedzie gorzej.

milego dnia !

reklama
Zdrówka dziewczyny, wracajcie szybko do domków :)
Widzę, że nie tylko ja mam problemy z obracaniem :p Do tego jak kucam i chcę później wstać zajmuje mi to dłuższą chwilę :) Ciało chyba odczuwa lokatora i nadbagaż z nim związany :)
Jestem mile zaskoczona. Okazało się, że kuzynka szykuje mi niezłą pakę wyprawkową po synku, więc na razie nic nie kupuję :) Wczoraj troszkę zaszalałam jak znajdę chwilę wstawię w odpowiednim wątku fotki :)
Miłego dnia.

Do góry