reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mika - łeee, to mój brzuch wygląda, jakby po nim kombajn przejechał :D
Nic się nie martw, Ty masz gładką bliznę.
Ja mam b. głęboką bruzdę, 3 cięcia w tym samym miejscu :/
To tego przy pępku nie zszywali, tylko po prostu zawinęli gazik sznurkiem :/
Wygląda okropnie, ale już się przyzwyczaiłam.
Mąż widząc latem kobiety w bikini zawsze powtarza: jejku jakie te kobiety mają dziwne brzuchy :D ;)
Kochany :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fimka - teraz rozumiem czemu tak mówisz, faktycznie beznadziejnie Cie zszyli :( ale mówisz że wyćwiczyłaś po ciąży ładny brzuszek więc podziwiam silną wolę! I brawa dla męża , kochany facet ;)

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No to obie mamy pieknie oby to w koncu przeszlo i czlowiek mogl funkcjonowac wiec zycze Tobie i sobie zeby to sie ustabilizowalo :) dawaj znac jak postepy :)dzieki dziewczyny za wsparcie:)

fimka ja mam bliznę wielką na ramieniu i dość duże przebarwienia na jednej z rąk- wiem że taki dobry i kochany mąż to podstawa a i sama sie przyzwyczaiłam-taki mój urok, jak i Twój z brzucholem, to tylko brzuch
ja swojego po 2 ciaży nie wycwiczyłam na tyle by czuć zadowolenie, odpusciłam kupiłam oczoje.b.ny strój i jestem szczęsliwa na plaży

Dzieki Dziewczyny za wsparcie. :-* Powiem Wam że po kroplowce czuję większa ekstaze niż po spełnieniu pierwszej zachcianki ciazowej, która był kapuśniak :-) :-) ten ból był straszny. Polcia- damy radę :-) dla bobasow wszystko :-) :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello.

Dziewczyny dużo zdrówka i oby bez bólu do końca ciąży!
Moje dziecię na.razie bardzo delikatny i nie daje tak popalić ;-)

Ja m tylko nerwy i dziś taki dzień że darlam się na M i walnelam go w plecy.. Tak mnie wyprowadził z równowagi.. Kurcze straszne te hormony!

Dziewczyny pamiętajcie o kremie z najmocniejszym filtrem i smarować szczególnie twarz bo potem mogą przebarwienia was czekać....U mnie tak było i jak się opalam to mam normalnie wąsa.. Teraz po ciąży idę na laser.

polcia i frytka wspolczuje i szybkiej poprawy zycze ! Mialam zapchana nerke w ostatniej ciazy i bol jest mega takze wiem co czujecie :/

popijam kawke , ptaszki cwierkaja, synek mu sie rozkopuje w brzuchu :) zapowiada sie cieply i sloneczny dzien. Jedno dziecko juz wyprawilam na Autobus szkolny zaraz bede budzic kolejna dwojke ;)

ciezko juz die robi z chodzeniem a przewracanie sie z boku na bok to wyczyn. Tak Jak koficzka napisala emerytka pelna geba :D ale kondycyjnie czuje sie lepiej niz w poprtedniej ciazy a myslalam ze bedzie gorzej.

milego dnia !

reklama
Zdrówka dziewczyny, wracajcie szybko do domków :)
Widzę, że nie tylko ja mam problemy z obracaniem :p Do tego jak kucam i chcę później wstać zajmuje mi to dłuższą chwilę :) Ciało chyba odczuwa lokatora i nadbagaż z nim związany :)
Jestem mile zaskoczona. Okazało się, że kuzynka szykuje mi niezłą pakę wyprawkową po synku, więc na razie nic nie kupuję :) Wczoraj troszkę zaszalałam jak znajdę chwilę wstawię w odpowiednim wątku fotki :)
Miłego dnia.

Do góry