reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

u mnie obracanie jeszcze oki, ale najgorzej zrobić "brzuszek" czyli podnieść się z pozycji leżącej. Także jak wstaje z tapczanu to musze się zaprzeć :errr: grubas :happy2:

reklama
Hello.

Dziewczyny dużo zdrówka i oby bez bólu do końca ciąży!
Moje dziecię na.razie bardzo delikatny i nie daje tak popalić ;-)

Ja m tylko nerwy i dziś taki dzień że darlam się na M i walnelam go w plecy.. Tak mnie wyprowadził z równowagi.. Kurcze straszne te hormony!

Dziewczyny pamiętajcie o kremie z najmocniejszym filtrem i smarować szczególnie twarz bo potem mogą przebarwienia was czekać....U mnie tak było i jak się opalam to mam normalnie wąsa.. Teraz po ciąży idę na laser.
Właśnie ja się troszkę opalalam przy poprzedniej ciąży i mam worki pod oczami. Jedna kosmetyczka mi powiedziała, że tego się nie da zlikwidować, że to tak wychodzi albo pod oczami albo pod nosem, a inna mowila, że kwasami można coś pokombinować. Ty piszesz o laserze strasznie jestem ciekawa, bo chciałabym się tego pozbyć....

Hej kochane wlasnie wstalam i piję kawke :-) wczoraj widziałam się z bratową i ona jest na ostatnich nogach i ma taki wielki brzuszek za ho ho :-) a maż mi powiedział że przy niej wyglądam szczupło i mam mały brzuszek :-) ale mi miło było ;-) miłego dnia

Ja też mam mega problem ze wstawaniem z pozycji leżącej czy nawet wstaniem z głębszego fotela. Zmienił się środek ciężkości i czuję się jak bohaterka komedii w 9. miesiącu ciąży. Ciągle pytam męża czy już chodzę jak kaczka :)

Fryte3qa u mnie też najmilszym momentem było dostanie kroplówki po okresie ciągłych wymiotów. Jakbym narodziła się na nowo :) Obyś szybciutko wróciła do domu, już bez bólu!

U mnie też ładny, słoneczny dzień się zapowiada. Choć pewnie z tego nie skorzystam, dalej walczę z zatokami, a co wyjdę z domu to się pogarsza. Do tego muszę na kuriera czekać, bo dziś dostanę moją matę edukacyjną :-) :)

ja tez mam problemy z wstaniem, pzrewracaniem na boki i ogolnie juz mi ciezko jest ale mam wielki brzuch naparwde jest wielki.
mam za chwile wizyte u dentysty- nie moge sie zebrac zeby wstac i isc :)
u mnie etz pieknie- w weeeknd kupilam kzresla i stolik balkonowy to jak wroce zasiadem z ksiazka i kawka :) po raz 3 zaczynam czytac moja ukochana serie bo w maju wychodzi ostatania zcesc i musze sobie przypomniec:p

aniab38 od razu wysle ci duphaston. daj znac jak dojdzie :p

Ostatnia edycja:
Okasia nie strasz!!! Jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam. Jeszcze badania inne będą robić i pewnie na wieczornej wizycie coś powiedzą. Ale minimum 5 dni tu będę bo antybiotyk mi podaja. Jestem przerażona, to podobno boli jak fix jak sie wydala!

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesteśmy z Tobą! Nie martw się na zapas. Może to rozpuszczą albo po porodzie rozbiją i obejdzie się bez bólu. Poza tym weź pod uwagę, że każdy ma inny próg bólu i to co jednych boli dla drugich jest całkowicie do zniesienia.

Do góry