reklama
beata0526
Fanka BB :)
Właśnie ja się troszkę opalalam przy poprzedniej ciąży i mam worki pod oczami. Jedna kosmetyczka mi powiedziała, że tego się nie da zlikwidować, że to tak wychodzi albo pod oczami albo pod nosem, a inna mowila, że kwasami można coś pokombinować. Ty piszesz o laserze strasznie jestem ciekawa, bo chciałabym się tego pozbyć....Hello.
Dziewczyny dużo zdrówka i oby bez bólu do końca ciąży!
Moje dziecię na.razie bardzo delikatny i nie daje tak popalić ;-)
Ja m tylko nerwy i dziś taki dzień że darlam się na M i walnelam go w plecy.. Tak mnie wyprowadził z równowagi.. Kurcze straszne te hormony!
Dziewczyny pamiętajcie o kremie z najmocniejszym filtrem i smarować szczególnie twarz bo potem mogą przebarwienia was czekać....U mnie tak było i jak się opalam to mam normalnie wąsa.. Teraz po ciąży idę na laser.
niunia102
Hej kochane wlasnie wstalam i piję kawke :-) wczoraj widziałam się z bratową i ona jest na ostatnich nogach i ma taki wielki brzuszek za ho ho :-) a maż mi powiedział że przy niej wyglądam szczupło i mam mały brzuszek :-) ale mi miło było ;-) miłego dnia
okasia
Ja też mam mega problem ze wstawaniem z pozycji leżącej czy nawet wstaniem z głębszego fotela. Zmienił się środek ciężkości i czuję się jak bohaterka komedii w 9. miesiącu ciąży. Ciągle pytam męża czy już chodzę jak kaczka
Fryte3qa u mnie też najmilszym momentem było dostanie kroplówki po okresie ciągłych wymiotów. Jakbym narodziła się na nowo Obyś szybciutko wróciła do domu, już bez bólu!
U mnie też ładny, słoneczny dzień się zapowiada. Choć pewnie z tego nie skorzystam, dalej walczę z zatokami, a co wyjdę z domu to się pogarsza. Do tego muszę na kuriera czekać, bo dziś dostanę moją matę edukacyjną
Fryte3qa u mnie też najmilszym momentem było dostanie kroplówki po okresie ciągłych wymiotów. Jakbym narodziła się na nowo Obyś szybciutko wróciła do domu, już bez bólu!
U mnie też ładny, słoneczny dzień się zapowiada. Choć pewnie z tego nie skorzystam, dalej walczę z zatokami, a co wyjdę z domu to się pogarsza. Do tego muszę na kuriera czekać, bo dziś dostanę moją matę edukacyjną
ja tez mam problemy z wstaniem, pzrewracaniem na boki i ogolnie juz mi ciezko jest ale mam wielki brzuch naparwde jest wielki.
mam za chwile wizyte u dentysty- nie moge sie zebrac zeby wstac i isc
u mnie etz pieknie- w weeeknd kupilam kzresla i stolik balkonowy to jak wroce zasiadem z ksiazka i kawka po raz 3 zaczynam czytac moja ukochana serie bo w maju wychodzi ostatania zcesc i musze sobie przypomniec
aniab38 od razu wysle ci duphaston. daj znac jak dojdzie
mam za chwile wizyte u dentysty- nie moge sie zebrac zeby wstac i isc
u mnie etz pieknie- w weeeknd kupilam kzresla i stolik balkonowy to jak wroce zasiadem z ksiazka i kawka po raz 3 zaczynam czytac moja ukochana serie bo w maju wychodzi ostatania zcesc i musze sobie przypomniec
aniab38 od razu wysle ci duphaston. daj znac jak dojdzie
Ostatnia edycja:
fryte3qa
niunia102
Fryte łoo matko i co teraz ?
fryte3qa
Okasia nie strasz!!! Jeszcze z lekarzem nie rozmawiałam. Jeszcze badania inne będą robić i pewnie na wieczornej wizycie coś powiedzą. Ale minimum 5 dni tu będę bo antybiotyk mi podaja. Jestem przerażona, to podobno boli jak fix jak sie wydala!
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama