reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
hey!
jak się odbyła ostatnia rozmowa o lodach to wyciągnęłam familię na lody - cudowne o smaku nutelki, mega przesłodzone.....rozkoszne hahaahhaah
a wy mi dziś o gołąbkach (znaczy się nadrobiłam forum ahahahaha)

my dzis na mieście zjedli- pierogi ruskie- cudowne pyszne! i na basenie się taplalismy, radocha i odpoczynek dla kręgosłupa mojego :)

polcia zdróweczka!!!!!

Polcia dużo zdrówka!

Dziewczyny mam pytanko, bo mam dużą bliznę po nieudolnej operacji rozlanego wyrostka robaczkowego, zaczyna się pod pępkiem i konczy nad spojeniem łonowym, no i jest niestety dość szeroka ma mniej więcej 1cm szerokości :/ tak się zastanawiam jak ta blizna będzie wyglądać w zaawansowanej ciąży, czy się nie rozciągnie....ma może któraś podobną bliznę na brzuchu? Jak to wyglądało w zaawansowanej ciąży?

Ja mam ogromną bliznę po 3 operacjach. Szeroka na 2-4 cm.
Lekarz chirurg-plastyk powiedział, że nigdy w ciąży nie powinnam być, bo się blizna rozerwie o_O
Ile przeryczanych nocy, to moje.
Wygląda to mniej więcej jak litera T z dłuższym lewym bokiem.
Pępka nie mam, a łączenie T właśnie na jego wysokości.
Blizna się nie rozcięgnęła wcale, wręcz po drugiej stronie Tomek znalazł sobie miejsce, bo po tamtej było mu ciasno.
I byłam wypchnięta po lewej stronie brzucha.
Po porodzie i ćwiczeniach, które rozpoczęłam tuż po połogu wróciła do starego położenia.
A nawet powiedziałabym, że było lepiej, bo brzuch udało mi się bardziej zrzucić i dopracować trochę mięśnie :)

Także nie ma się czym przejmować.
Nawilżałam tylko olejkami i lotionem, bo trochę mnie ciągnęła pod koniec ciąży.
Ale tak, to nawet nie czułam.

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia zmotywowalas mnie Ty i bol niedozniesienia, przez który już dziś płakałam od rana - leżę w szpitalu. Według lekarza nic groźnego, macica naciska mi na nerke i podobnie jak u Ciebie dali mi rozkurczowe leki i przeciwbolowe. Jutro mocz i morfologia i zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Dziewczyny

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Fryte3qa dużo zdrówka trzymaj się jakoś!!!!

Fimka dzieki! Uspokoiłaś mnie bardzo :) u mnie blizna tak wygląda, bałam się bardzo ze zrobi sie z niej cos paskudnego gdy brzuch urośnie.

Załączniki

• WP_20160410_006.jpg
    WP_20160410_006.jpg
    780,5 KB · Wyświetleń: 88
Ale się porobiło. Dziewczyny, wracajcie do zdrowia!

Mnie bolą skopane żebra :/ Ani siedzieć, ani leżeć, a jak stoję to boli lędźwiowy. Aaaa no i oczywiście zatoki... :sad:

reklama
Do góry