reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

We wtorek mam wizyte to powiem i tym lekarce. Ale Jakoś nie umiem przestać o tym myśleć:-(
No i moje drugie zmartwienie ze zamiast przybierać na wadze to mi spada :-(
-1kg
Niby nie dużo a jakoś się tym niepokoje :-(

reklama
Hej dziewczyny no nieodzywałam sie ale od czwartku w szpitalu. Z dzidzia wszystko oki ale mam kolke nerkowa i badania robia wszystko narazie wyglada dobrze wstepne badania krwi i moczu dobrze. Ale jeszcze czekam na posiew i drugie usg do srody na pewno jeszcze zostane. Boli a na to tylko leki przeciwobole i rozkirczowe moze tak byc do konca ciazy.. takze czeka mnie bol. Ale z dzidzia wszystko dobrze:) w szpitalu lekarka ponownie mowila ze raczej dziewczynka wiec pewnie juz tak zostanie. Pozdrawiam Was :*
Polcia no nie fajnie.... trzymajcie się i duzzzo zdrówka !!!!

Polcia dużo zdrówka!

Dziewczyny mam pytanko, bo mam dużą bliznę po nieudolnej operacji rozlanego wyrostka robaczkowego, zaczyna się pod pępkiem i konczy nad spojeniem łonowym, no i jest niestety dość szeroka ma mniej więcej 1cm szerokości :/ tak się zastanawiam jak ta blizna będzie wyglądać w zaawansowanej ciąży, czy się nie rozciągnie....ma może któraś podobną bliznę na brzuchu? Jak to wyglądało w zaawansowanej ciąży?

Polcia dużo zdrowia!
Ja też nigdy opryszczki na ustach nie miałam takiej dużej, teraz miałam dwa razy:(
Tylko to było coś małego bolacego na ustach , po paru dniach zeszło, nic nie stosowalam , mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Dzisiaj mnie brzuch boli dołem została mi ostatnia tabletka duphastonu, wizyta dopiero za 10 dni zobaczymy jak to będzie dalej.

We wtorek mam wizyte to powiem i tym lekarce. Ale Jakoś nie umiem przestać o tym myśleć:-(
No i moje drugie zmartwienie ze zamiast przybierać na wadze to mi spada :-(
-1kg
Niby nie dużo a jakoś się tym niepokoje :-(
powinnas przybierac- powiedz o tym koniecznie lekarce.

polcia duzo zdrowka- jestes w dobrych rekach. odpoczywaj!!!
Polcia dużo zdrowia!
Ja też nigdy opryszczki na ustach nie miałam takiej dużej, teraz miałam dwa razy:(
Tylko to było coś małego bolacego na ustach , po paru dniach zeszło, nic nie stosowalam , mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Dzisiaj mnie brzuch boli dołem została mi ostatnia tabletka duphastonu, wizyta dopiero za 10 dni zobaczymy jak to będzie dalej.
ja mam opakowanie duphastonu niepotzrebne juz. jak checsz to ci pzresle

mika no mzoe troche sie rozejsc ale nie zabardzo. nawilzaj ja i masuj

reklama
Kasiu no właśnie sama nie wiem czy mam jeszcze brac, bo on jak mi wypisywal to wiedział że wizyta będzie za 4tyg i ze nie starczy mi tych tabletek, dał mi je tak bo bardzo bolal mnie brzuch. Od jutra jak będzie mnie znowu bolal brzuch mocno, to podejde do niego, wtedy niech mnie zbada i zadecyduje co dalej:) ale bardzo ci dziękuję za propozycję :)

Do góry