reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Do mojej kolejnej wizyty jeszcze 2 tygodnie, tym razem między poprzednią a tą co będzie upłynie aż 5 tygodni...Ale jakoś nie mam stresu, nie dawno byłam na połówkowych, maluch szaleje w brzuchu cały czas, czuję się w miarę ok więc musi być dobrze. Detektora to już nie pamiętam kiedy użyłam, może w 15 czy 16 tygodniu.
U nas z imion na razie Filip i Wojciech dominują, jestem bardziej skłonna ku temu drugiemu bo w okolicy ani w rodzinie poza moim mężem nie ma osoby noszącej to imię.
U nas też pogoda ładna, całe dnie spędzamy z córką na podwórku: spacery, plac zabaw, podwórko i tak leci dzień za dniem :)
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie czas od około 20 tygodnia bardzo szybko płynie, pewnie przed rozwiązaniem jak już będziemy ledwo chodzić będzie dłużyło się :)

Oliwka ładnie :) a Aleksander sąsiedzi u moich rodziców maja syna i mówią na niego Oli i fajnie to brzmi ;)

My juz raczej zdania nie zmienimy a jakby miała kiedyś drugiego synka tonie ma kompletnie pomysłu na imię bo teraz szukaliśmy wszędzie i nic oprócz Ignacego nie weszlo.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

No u nas było odwrotnie niż u Was bo mieliśmy dla babeczki a dla chłopaka niebardzo ale jest Siusiak i trzeba było się zdecydować.

Dziewczyny oglądam właśnie pnś o tej ustawie antyaborcyjnej. Jestem w szoku.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Hej. Bylam pewna, ze na l4 bede sie nudzic, a jest zupelnie odwrotnie. Caly czas cos robie, cos zalatwiam, corka teraz przeziebiona, to siedzi w domu ze mna. :-) chcialam dzis dluzej pospac, to nie ma szans, bo od 7 corka cos spiewa :-) wlasnie wstaje ide sie wykapac i biore sie za szycie cudownych poduszek dla corki z bawelny w kształcie chmurek, gwiazdek i kwadrat z pomponikami :-) milego dnia wszystkim :-)

reklama
Do góry