reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia to ty juz masz stwierdzona cukrzyce ze trzymasz diete ?
U mnie juz przygotowania dobiegaja konca. Ciasta upieczone, miesa zrobione tylko wstawic do piekarnika i upiec. Zostalo mi sprzatnac kuchnie i ostatecznie ogarnac podlogi. A wieczorem zabieram sie za doprowadzanie siebie do porzadku.
Mamakulka u mnie 20*4 i jakies 4-4,5 kg na plusie. Teraz zaczelo sie regularne tycie bo maluszek rosnie niesamowicie szybko.

Ja też ciągle głodna chodzę, mój mąż powiedział, że troszkę uroslam w plecach i d....;-) ale po porodzie wezmę się za siebie.

Dominika u mnie dziewczynka Amelka:-) pisać na priv czy tu wystarczy??

Dziewczyny chciałam Wam pożyczyć Zdrowych, Wesołych Swiat, a przede wszystkim spokojnej ciąży do konca i szczęśliwego rozwiązania, bo to jest najważniejsze!!!

Podziwiam Was dziewczyny, tyle rzeczy zrobiłyście. Ja wczoraj upiekłam sernik i szarlotkę, miałam jeszcze upiec babkę ale odpuściłam bo juz nie miałam siły. Dzisiaj wysłałam męża do cukierni po babkę :-). Od rana zrobiłam tylko sałatkę warstwowa z jajek i tuńczyka.
Sałatkę jarzynowa zrobiła dla nas moja mama :-).
Muszę jeszcze zmyć podłogi ale nie mam siły sie ruszyć. A po 16 mamy gości.
Maz z córeczka pojechali poświecić jajeczka i do dziadka aby mi sie nie kręcić po domu.

Póki co jestem z waga na zero, ale po świętach pewnie sie to mocno zmieni [emoji6].

Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Radosnych oraz Smacznych Świąt w Milej Rodzinnej Atmosferze [emoji3] [emoji214][emoji231][emoji253][emoji274]

Ja tez zachcianek nie mam. Jem normalnie , mniej niż wcześniej i zdrowiej a tu proszę. Większość ludzi mówi ze schudłam ale przypuszczam, że dlatego , że brzuch duży się robi to się zmienia postrzeganie mojej sylwetki :) No nic aby mały był zdrowy to się zrzuci. Ja tez leżałam na początku ciąży bo miałam krwiaka wiec to swoje przypuszczam tez zrobiło. Wiesz już Kamcia co tam się kryje u Ciebie w brzuszku? ;)

Pieski miałam dwa do soboty bo niestety Labradorka nam się rozchorowala I zdechła ;( został nam tylko zwariowany bokser . :)

Czekamy na dziewczynkę :-)
Ja też ostatnio usłyszałam że tylko w brzuch mi idzie, chociaż wydaje mi się że w nogi i pupę też, ale tak jak piszesz w porównaniu do brzucha są małe ;-)
Przykro mi z powodu labradorki :-( ja mam dwa buldogi w domu, czyli takie baksery karłowate hehe

Macie już imię ? :)

Buldogi są cudne <3 uwielbiam te psy. Może kiedyś będę też mieć :p

Jak można poproszę o wpisanie mnie na listę.
Mamakulka lat 24 chłopiec, termin porodu 13.08

Marysia (bardziej ja) Michasia (bardziej szanowny), negocjajce trwają ;-) dla chłopca mieliśmy wspólnie wybrane (Jan) bo nasza córcia była chłopcem wcześniej, a Ty masz już wybrane imię dla synka ?
Buldożki bardzo fajne pieski, ale też temperamentne potrafią być.

Mnie też można wpisać na listę
Justyna lat 34 TP 23.08 płeć nie określona;)

Wszystkim życzę wesołych Świąt Wielkanocnych najedzcie sie do syta bo później nikt wam nie da

reklama
Mnie się też podoba Marysia a mojemu mężowi Michasia :D ale z racji tego , że mieszka u mnie synek to zostało Ignacy :)

Twoje Buldogi są francuskie ?

Dziękuję i wzajemnie kochana :) wesołych świąt :)

Ja mam termin na 13.08 a sama mam urodziny 11.08 wiec może się Igi wstrzeli :p

Do góry