reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczynki życzę Wam Wesolych Swiat. Duzo odpoczynku i przede wszystkim zdrówka :-) Ja wlasnie skonczylam sprzatac. Kwiaty i ozdoby sa, obrusy poprasowane, nic tylko swietowac. Az milo sie siedzi w takim domku :-) Apropo jedzenia, non stop jestem glodna :-) zjadlam sniadanie, poszlismy do kosciola poswiecic pokarmy i w kosciele czulam taki mega glod, dobrze, ze przed kosciolem ugotowalam zupke, wiec od razu jak weszlismy do domu to jedlismy :-) Jak samopoczucie? U mnie oki, tylko czuje taki dyskomfort w pachwinach. W srode juz wizyta i moze sie dowiem czy na 100% chlopczyk :-) milego wieczorku :-)

reklama
Mnie dziś boli biodro i kolano. Ogólnie stawy ... a tak poza tym samopoczucie super :)

Wkradł się błąd :) Ja urodze chłopca Dominiko :)

witaj mamakulka!

laski uffff wszystko zrobiłam a karpatka wyszła mi obłędna, i taka super blacha że na pewno sie podziele z innymi heheheheh

i wam zdrowych wesołych!

Hej kochane u mnie 20 tydzien i 3 dzień i +3kg.

Dominika prosze o dopiasnie u mnie chłopca Kubisia :-)

Ja wczoraj zrobilam sernik z rosą i rafarllo (nigdy nie lubilam kokosu a teraz mam na niego ochotę) a tak to święta u teściowej wiec nic wiecej nie muszę robić :-)

A wam wszystkim o waszym rodziną życzę zdrowych i spokojnych świat mokrego dyngusa i pysznego jajka :-)

Mnie się też podoba Marysia a mojemu mężowi Michasia :D ale z racji tego , że mieszka u mnie synek to zostało Ignacy :)

Twoje Buldogi są francuskie ?

Dziękuję i wzajemnie kochana :) wesołych świąt :)

Ja mam termin na 13.08 a sama mam urodziny 11.08 wiec może się Igi wstrzeli :p
Iganś bardzo ładnie :-) i chyba to nie jest popularne imię, nie słyszałam przynajmniej (poza serialem na wspolnej :-))
Tak francuskie buldogi :-) dwa psy wykastrowane.
Ja też jestem z sierpnia 02.08 a termin mam na 10.08 więc bedę miała trochę spóźniony prezent urodzinowy.

Ja dzisiaj upiekłam dwa zakalce... :(

Mamakulka Asiunia nie mam cukrzycy. Nie jem słodyczy, bo źle się po nich czuję i mam po nich taki dziwny smak w ustach. Niestety też nie smakują mi tak samo jak przed ciążą :/

Dominika no nie ma :/ Kasia, 28 lat TP 30.07.2016 Chłopak :)

Mi też mówią, że nie widać abym tyła. Nawet mój mąż się chwali wszystkim, że jego żona tak dobrze wygląda w ciąży, ale mi się wydaje, że nogi mam bardziej potężne :/ A plecy jak u gladiatora :/

Jedno ciasto mi nie wyszło, zresztą jak zwykle. Mam beznadziejny piekarnik i jedno od spodu za mocno się przypiekło a od góry wydawało się idealne :/ Zawsze sobie obiecuję, że następnym razem wszystko kupię i będę mieć gdzieś!

Kocham święta, jutro lecę rano do mamy na śniadanie, potem lecę na łeb na szyję do siebie przygotować obiad dla ojca i jego rodziny. Najzabawniejsze jest to, że obiad o 14, za chwilę jest 21 a ja nadal nie wiem ile osób będzie. Egoiści, nie dość, że wszystko zwalili na mnie to jeszcze myślą, że ja gotowanie zacznę o 13 jutro i pewnie mi to rybka czy przyjdą 2 osoby czy 7... Szkoda słów...

Dopiero o 19 skończyłam pieczenie i gotowanie. Kręgosłup odmówił posłuszeństwa, ale trochę podreperowałam samopoczucie ciepłą kąpielą. Mam nadzieję, że jutro wstanę wyprostowana :) Teraz sobie odpoczywam, a mąż kończy sprzątanie. Muszę częściej korzystać z podziału obowiązków.

Dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim zdrowych i pięknych maluszków, pięknej figury po ciąży :) i żeby zawsze sprzyjało Wam szczęście.

reklama
okasia masz rację egoiści! my na poniedziałek luźno zaprosili gości - robimy ognisko na ogrodzie jedna mi napisała że jak sie beda nudzić to przyjadą to jej odpisałam że zaproszenie juz nie aktualne bo wole gości co chcą przyjechac a nie "zabić" nudę w razie co ;) to mi odpisała : aha.
ale wole jasne deklaracje- więc podziwiam że szykujesz obiad na dużą liczbę osób, nie wiedząc czy przyjdą....

Do góry