Mamakulka Asiunia nie mam cukrzycy. Nie jem słodyczy, bo źle się po nich czuję i mam po nich taki dziwny smak w ustach. Niestety też nie smakują mi tak samo jak przed ciążą :/
Dominika no nie ma :/ Kasia, 28 lat TP 30.07.2016 Chłopak
Mi też mówią, że nie widać abym tyła. Nawet mój mąż się chwali wszystkim, że jego żona tak dobrze wygląda w ciąży, ale mi się wydaje, że nogi mam bardziej potężne :/ A plecy jak u gladiatora :/
Jedno ciasto mi nie wyszło, zresztą jak zwykle. Mam beznadziejny piekarnik i jedno od spodu za mocno się przypiekło a od góry wydawało się idealne :/ Zawsze sobie obiecuję, że następnym razem wszystko kupię i będę mieć gdzieś!
Kocham święta, jutro lecę rano do mamy na śniadanie, potem lecę na łeb na szyję do siebie przygotować obiad dla ojca i jego rodziny. Najzabawniejsze jest to, że obiad o 14, za chwilę jest 21 a ja nadal nie wiem ile osób będzie. Egoiści, nie dość, że wszystko zwalili na mnie to jeszcze myślą, że ja gotowanie zacznę o 13 jutro i pewnie mi to rybka czy przyjdą 2 osoby czy 7... Szkoda słów...
Dopiero o 19 skończyłam pieczenie i gotowanie. Kręgosłup odmówił posłuszeństwa, ale trochę podreperowałam samopoczucie ciepłą kąpielą. Mam nadzieję, że jutro wstanę wyprostowana
Teraz sobie odpoczywam, a mąż kończy sprzątanie. Muszę częściej korzystać z podziału obowiązków.
Dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim zdrowych i pięknych maluszków, pięknej figury po ciąży
i żeby zawsze sprzyjało Wam szczęście.