reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia to ty juz masz stwierdzona cukrzyce ze trzymasz diete ?
U mnie juz przygotowania dobiegaja konca. Ciasta upieczone, miesa zrobione tylko wstawic do piekarnika i upiec. Zostalo mi sprzatnac kuchnie i ostatecznie ogarnac podlogi. A wieczorem zabieram sie za doprowadzanie siebie do porzadku.
Mamakulka u mnie 20*4 i jakies 4-4,5 kg na plusie. Teraz zaczelo sie regularne tycie bo maluszek rosnie niesamowicie szybko.

Ja też ciągle głodna chodzę, mój mąż powiedział, że troszkę uroslam w plecach i d....;-) ale po porodzie wezmę się za siebie.

Dominika u mnie dziewczynka Amelka:-) pisać na priv czy tu wystarczy??

Dziewczyny chciałam Wam pożyczyć Zdrowych, Wesołych Swiat, a przede wszystkim spokojnej ciąży do konca i szczęśliwego rozwiązania, bo to jest najważniejsze!!!

Podziwiam Was dziewczyny, tyle rzeczy zrobiłyście. Ja wczoraj upiekłam sernik i szarlotkę, miałam jeszcze upiec babkę ale odpuściłam bo juz nie miałam siły. Dzisiaj wysłałam męża do cukierni po babkę :-). Od rana zrobiłam tylko sałatkę warstwowa z jajek i tuńczyka.
Sałatkę jarzynowa zrobiła dla nas moja mama :-).
Muszę jeszcze zmyć podłogi ale nie mam siły sie ruszyć. A po 16 mamy gości.
Maz z córeczka pojechali poświecić jajeczka i do dziadka aby mi sie nie kręcić po domu.

Póki co jestem z waga na zero, ale po świętach pewnie sie to mocno zmieni [emoji6].

Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Radosnych oraz Smacznych Świąt w Milej Rodzinnej Atmosferze [emoji3] [emoji214][emoji231][emoji253][emoji274]

Ja tez zachcianek nie mam. Jem normalnie , mniej niż wcześniej i zdrowiej a tu proszę. Większość ludzi mówi ze schudłam ale przypuszczam, że dlatego , że brzuch duży się robi to się zmienia postrzeganie mojej sylwetki :) No nic aby mały był zdrowy to się zrzuci. Ja tez leżałam na początku ciąży bo miałam krwiaka wiec to swoje przypuszczam tez zrobiło. Wiesz już Kamcia co tam się kryje u Ciebie w brzuszku? ;)

Pieski miałam dwa do soboty bo niestety Labradorka nam się rozchorowala I zdechła ;( został nam tylko zwariowany bokser . :)

Czekamy na dziewczynkę :-)
Ja też ostatnio usłyszałam że tylko w brzuch mi idzie, chociaż wydaje mi się że w nogi i pupę też, ale tak jak piszesz w porównaniu do brzucha są małe ;-)
Przykro mi z powodu labradorki :-( ja mam dwa buldogi w domu, czyli takie baksery karłowate hehe

Macie już imię ? :)

Buldogi są cudne <3 uwielbiam te psy. Może kiedyś będę też mieć :p

Jak można poproszę o wpisanie mnie na listę.
Mamakulka lat 24 chłopiec, termin porodu 13.08

Marysia (bardziej ja) Michasia (bardziej szanowny), negocjajce trwają ;-) dla chłopca mieliśmy wspólnie wybrane (Jan) bo nasza córcia była chłopcem wcześniej, a Ty masz już wybrane imię dla synka ?
Buldożki bardzo fajne pieski, ale też temperamentne potrafią być.

Mnie też można wpisać na listę
Justyna lat 34 TP 23.08 płeć nie określona;)

Wszystkim życzę wesołych Świąt Wielkanocnych najedzcie sie do syta bo później nikt wam nie da

reklama
Mnie się też podoba Marysia a mojemu mężowi Michasia :D ale z racji tego , że mieszka u mnie synek to zostało Ignacy :)

Twoje Buldogi są francuskie ?

Dziękuję i wzajemnie kochana :) wesołych świąt :)

Ja mam termin na 13.08 a sama mam urodziny 11.08 wiec może się Igi wstrzeli :p

Do góry