reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
Okasia to ty juz masz stwierdzona cukrzyce ze trzymasz diete ?
U mnie juz przygotowania dobiegaja konca. Ciasta upieczone, miesa zrobione tylko wstawic do piekarnika i upiec. Zostalo mi sprzatnac kuchnie i ostatecznie ogarnac podlogi. A wieczorem zabieram sie za doprowadzanie siebie do porzadku.
Mamakulka u mnie 20*4 i jakies 4-4,5 kg na plusie. Teraz zaczelo sie regularne tycie bo maluszek rosnie niesamowicie szybko.
U mnie juz przygotowania dobiegaja konca. Ciasta upieczone, miesa zrobione tylko wstawic do piekarnika i upiec. Zostalo mi sprzatnac kuchnie i ostatecznie ogarnac podlogi. A wieczorem zabieram sie za doprowadzanie siebie do porzadku.
Mamakulka u mnie 20*4 i jakies 4-4,5 kg na plusie. Teraz zaczelo sie regularne tycie bo maluszek rosnie niesamowicie szybko.
beata0526
Ja też ciągle głodna chodzę, mój mąż powiedział, że troszkę uroslam w plecach i d....;-) ale po porodzie wezmę się za siebie.
Dominika u mnie dziewczynka Amelka:-) pisać na priv czy tu wystarczy??
Dziewczyny chciałam Wam pożyczyć Zdrowych, Wesołych Swiat, a przede wszystkim spokojnej ciąży do konca i szczęśliwego rozwiązania, bo to jest najważniejsze!!!
Dominika u mnie dziewczynka Amelka:-) pisać na priv czy tu wystarczy??
Dziewczyny chciałam Wam pożyczyć Zdrowych, Wesołych Swiat, a przede wszystkim spokojnej ciąży do konca i szczęśliwego rozwiązania, bo to jest najważniejsze!!!
Dominika81
beata - wystarczy tu, już dopisuje
Mamakulka - tutaj popatrz:
Link do: Lista sierpnióweczek - bez komentarzy
tam są nasze terminy porodów I przewidywana płeć
Mamakulka - tutaj popatrz:
Link do: Lista sierpnióweczek - bez komentarzy
tam są nasze terminy porodów I przewidywana płeć
Angelikaaa
Podziwiam Was dziewczyny, tyle rzeczy zrobiłyście. Ja wczoraj upiekłam sernik i szarlotkę, miałam jeszcze upiec babkę ale odpuściłam bo juz nie miałam siły. Dzisiaj wysłałam męża do cukierni po babkę :-). Od rana zrobiłam tylko sałatkę warstwowa z jajek i tuńczyka.
Sałatkę jarzynowa zrobiła dla nas moja mama :-).
Muszę jeszcze zmyć podłogi ale nie mam siły sie ruszyć. A po 16 mamy gości.
Maz z córeczka pojechali poświecić jajeczka i do dziadka aby mi sie nie kręcić po domu.
Póki co jestem z waga na zero, ale po świętach pewnie sie to mocno zmieni [emoji6].
Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Radosnych oraz Smacznych Świąt w Milej Rodzinnej Atmosferze [emoji3] [emoji214][emoji231][emoji253][emoji274]
Sałatkę jarzynowa zrobiła dla nas moja mama :-).
Muszę jeszcze zmyć podłogi ale nie mam siły sie ruszyć. A po 16 mamy gości.
Maz z córeczka pojechali poświecić jajeczka i do dziadka aby mi sie nie kręcić po domu.
Póki co jestem z waga na zero, ale po świętach pewnie sie to mocno zmieni [emoji6].
Życzę Wam wszystkim Zdrowych, Radosnych oraz Smacznych Świąt w Milej Rodzinnej Atmosferze [emoji3] [emoji214][emoji231][emoji253][emoji274]
kamcia567
Ja tez zachcianek nie mam. Jem normalnie , mniej niż wcześniej i zdrowiej a tu proszę. Większość ludzi mówi ze schudłam ale przypuszczam, że dlatego , że brzuch duży się robi to się zmienia postrzeganie mojej sylwetki No nic aby mały był zdrowy to się zrzuci. Ja tez leżałam na początku ciąży bo miałam krwiaka wiec to swoje przypuszczam tez zrobiło. Wiesz już Kamcia co tam się kryje u Ciebie w brzuszku?
Pieski miałam dwa do soboty bo niestety Labradorka nam się rozchorowala I zdechła ;( został nam tylko zwariowany bokser .
Czekamy na dziewczynkę :-)
Ja też ostatnio usłyszałam że tylko w brzuch mi idzie, chociaż wydaje mi się że w nogi i pupę też, ale tak jak piszesz w porównaniu do brzucha są małe ;-)
Przykro mi z powodu labradorki :-( ja mam dwa buldogi w domu, czyli takie baksery karłowate hehe
kamcia567
Marysia (bardziej ja) Michasia (bardziej szanowny), negocjajce trwają ;-) dla chłopca mieliśmy wspólnie wybrane (Jan) bo nasza córcia była chłopcem wcześniej, a Ty masz już wybrane imię dla synka ?
Buldożki bardzo fajne pieski, ale też temperamentne potrafią być.
Buldożki bardzo fajne pieski, ale też temperamentne potrafią być.
reklama
Mamakulka
Mnie się też podoba Marysia a mojemu mężowi Michasia ale z racji tego , że mieszka u mnie synek to zostało Ignacy
Twoje Buldogi są francuskie ?
Dziękuję i wzajemnie kochana wesołych świąt
Ja mam termin na 13.08 a sama mam urodziny 11.08 wiec może się Igi wstrzeli
Twoje Buldogi są francuskie ?
Dziękuję i wzajemnie kochana wesołych świąt
Ja mam termin na 13.08 a sama mam urodziny 11.08 wiec może się Igi wstrzeli