reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej dziewczyny !!!!

Ja w Polsce zabiegana na maxa :) czasu na nic nie ma i w dodatku od 2 lat jak nie byłam chora tak teraz porządne przeziębienie masakraaaaa....:(
Dziewczyny nawet was nie dam rady nadrobić. ...ładnie piszecie :)

Byłam dziś na badaniu i polski ginekolog stwierdził że jak dla niego to dziewczynka :)
Wiec wersję oby dwóch lekarzy się na razie potwierdzają :)
Zostaje Lenka ;)

Wesołych świąt wszystkim i smacznego jajka !!!!

no ja też nie widzę
heromina pisząc posta masz wyslij plik i dodaj -ja tak dodaje zdjęcia :)

my upieklismy swiąteczne ciasteczka i je ozdabialiśmy- dzieciaki oszalały a to ile zjadły posypki to ich ;)

Mamakulka, nic sie nie denerwuj tylko pisz! :)

Ledwo żyje po wczorajszym. A dziś powtórka z rozrywki. Wczoraj jak wysiadałam z auta o 11 tak było mi dane usiąść na chwile o 19, padłam na twarz o 21. Niby dużo do zrobienia nie mam, ale jakoś tak wszystko trwa i trwa. A pogode mamy dziś paskudna, leje deszcz i nie zapowiada sie na poprawę :/

mamakulka gratki :) to jak wyglda rankig plci wyrownalo sie?

koficzka musze zmiejszyc zdj, bo jest za duze, zeby przez wyslij plik je zaladowac, ale spoko usiade na chwile to zmiejsze :)

jej jak ja sie ciesze, ze w tym roku jest malo do zrobienia, maz wyjezdza to nie bedzie komu jesc, jutro do ciotki, wiec dzis na luzie sobie skocze do taty i moze jeszcze dorwe jakies zamiecione pod regaly slodycze w Lidlu, bo maz mi wyzarl wszystkie jajka czekoladowe :)

A ja jestem sfrustrowana, tyle piekę a prawie nic z tego nie zjem :/ ale robię dla siebie rybkę po grecku żeby wsuwać zamiast ciast. Najbardziej serce boli jak patrzę na paschę, moja ulubiona, robię ja raz w roku :( oby po porodzie mi przeszło!

Aaa zapomniałam o najważniejszym, mój brzuch zmienił kształt i teraz jest piłką :) przeraża mnie, bo chyba urośnie spory brzuchol :)

reklama
Okasia ja też rybę po grecku robię hahahaha. Ciasta ewidentnie mi nie wychodzą sernik wylądował w smieciach ciasteczka przypominam. Dobrze ze mi salatka wyszła. Zaraz unieke babkę piaskowa to zawsze wychodzi haha

Do góry