reklama
Hej dziewczyny !!!!
Ja w Polsce zabiegana na maxa czasu na nic nie ma i w dodatku od 2 lat jak nie byłam chora tak teraz porządne przeziębienie masakraaaaa....
Dziewczyny nawet was nie dam rady nadrobić. ...ładnie piszecie
Byłam dziś na badaniu i polski ginekolog stwierdził że jak dla niego to dziewczynka
Wiec wersję oby dwóch lekarzy się na razie potwierdzają
Zostaje Lenka
Wesołych świąt wszystkim i smacznego jajka !!!!
Ja w Polsce zabiegana na maxa czasu na nic nie ma i w dodatku od 2 lat jak nie byłam chora tak teraz porządne przeziębienie masakraaaaa....
Dziewczyny nawet was nie dam rady nadrobić. ...ładnie piszecie
Byłam dziś na badaniu i polski ginekolog stwierdził że jak dla niego to dziewczynka
Wiec wersję oby dwóch lekarzy się na razie potwierdzają
Zostaje Lenka
Wesołych świąt wszystkim i smacznego jajka !!!!
okasia
Fanka BB :)
Mamakulka, nic sie nie denerwuj tylko pisz!
Ledwo żyje po wczorajszym. A dziś powtórka z rozrywki. Wczoraj jak wysiadałam z auta o 11 tak było mi dane usiąść na chwile o 19, padłam na twarz o 21. Niby dużo do zrobienia nie mam, ale jakoś tak wszystko trwa i trwa. A pogode mamy dziś paskudna, leje deszcz i nie zapowiada sie na poprawę :/
Ledwo żyje po wczorajszym. A dziś powtórka z rozrywki. Wczoraj jak wysiadałam z auta o 11 tak było mi dane usiąść na chwile o 19, padłam na twarz o 21. Niby dużo do zrobienia nie mam, ale jakoś tak wszystko trwa i trwa. A pogode mamy dziś paskudna, leje deszcz i nie zapowiada sie na poprawę :/
Heromina
jej jak ja sie ciesze, ze w tym roku jest malo do zrobienia, maz wyjezdza to nie bedzie komu jesc, jutro do ciotki, wiec dzis na luzie sobie skocze do taty i moze jeszcze dorwe jakies zamiecione pod regaly slodycze w Lidlu, bo maz mi wyzarl wszystkie jajka czekoladowe
okasia
A ja jestem sfrustrowana, tyle piekę a prawie nic z tego nie zjem :/ ale robię dla siebie rybkę po grecku żeby wsuwać zamiast ciast. Najbardziej serce boli jak patrzę na paschę, moja ulubiona, robię ja raz w roku oby po porodzie mi przeszło!
Aaa zapomniałam o najważniejszym, mój brzuch zmienił kształt i teraz jest piłką przeraża mnie, bo chyba urośnie spory brzuchol
Aaa zapomniałam o najważniejszym, mój brzuch zmienił kształt i teraz jest piłką przeraża mnie, bo chyba urośnie spory brzuchol
reklama